Район Младост“ търси експерт по инвестиции и контрол на строителството,

...
Район Младост“ търси експерт по инвестиции и контрол на строителството,
Коментари Харесай

Район „Младост“ търси експерт по инвестиции и контрол на строителството срещу 560 лв.

Район „ Младост “ търси специалист по вложения и надзор на строителството, оферират му 560 лева 560 лв. заплата предлага столичният регион " Младост " за специалист, подготвен да оглави отдел „ Инвестиции и надзор по строителството “. Това излиза наяве от публикация, оповестена в уебсайт за търсене на работа. Интересът все още е огромен, оповестиха за Дарик от администрацията на региона.

 
Поне степен " бакалавър " в региона на архитектурата и строителството на здания и уреди, както и четири години професионален опит изискват от станалия извънредно известен столичен регион „ Младост “ за длъжността шеф отдел „ Инвестиции и надзор по строителството “.
 
Експертът, който ще заеме поста, ще би трябвало да дава отговор за планирането и провеждането на строителната и капиталовата политика на региона, както и спазването на закона при ново строителство. Ще дава отговор за публичните поръчки в региона, както и за одобряването и подписването на платежни документи за планове, финансирани от Столичната община.

 
Възнаграждението му за всички тези отговорности пък ще бъде 560 лв.. От регион " Младост " споделиха пред Дарик, че ползата към обявата е огромен. Тя е пусната преди четири дни, а до крайния период за подаване на документи остават още шест. На въпроса дали заплащането е задоволително за всички отговорности, които съответният специалист има, краткотрайно изпълняващият длъжността кмет на региона Румен Русев посочи, че са подготвени в бъдеще да вдигнат възнаграждението му.
 
Район " Младост " стана печално прочут в цялата страна, откакто досегашната му кметица Десислава Иванчева, беше задържана за рушвет от бизнесмен, чиито строителни бумаги по думите му съзнателно се бавили от кметицата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР