„Райна, защо публикуваш снимки, на които си без грим. Приличаш

...
„Райна, защо публикуваш снимки, на които си без грим. Приличаш
Коментари Харесай

Брутално унизиха Райна

„ Райна, за какво публикуваш фотоси, на които си без грим. Приличаш на циганка, изглеждаш извънредно.” Така разясняват визията на певицата нейни почитатели в обществените мрежи под фрагменти, които Райна споделя. Те означават, че любимката им напълно е изгубила чара и хубостта си. Дали това се дължи на насъбраните години или на незадоволително грижи за кожата на лицето можем да допускаме.

Но неоспорим факт е, че фрагментите без макиаж и фотошоп не са по никакъв начин секси. Райна е изгубила естествената си хубост и прохлада, каквито демонстрираше преди няколко години. Певицата натрапчиво тръбеше, че е съперник на пластичните интервенции, само че все пак е издула устните си. За страдание и тази промяна не трансформира картинката. С една дума - Райна наподобява зле, регистрират почитателите, написа "Марица ".



В началото на връзката си с ММА боеца Валери Тюлеков, застаряващата фолкаджийка постави неимоверни старания да освежи визията си с разнообразни процедури, с цел да не изпъква разликата в годините с надалеч по-младото й гадже. След като обаче жребецът я разкара, очевидно Райна му е „ отпуснала края”. Скоро пилето на поп-фолка отнесе крепък хейт поради изявление, в което засегна колежката си Камелия за възратта й.

„ Ама тя си е такава-живее с визията, че е знамение на чудесата. Ако беше такова знамение, нямаше да си преправя външността. Миналата година си освежи повехналия тип поради младото гадже, пък то взе че избяга. Въх! Цветин най-малко е още с Камелия. Защото характерът на Камелия е по-зрял. Не е дребнава като макето”, скочиха против Райна почитатели на Камелия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР