Райна, която от половин година се радва на ново гадже,

...
Райна, която от половин година се радва на ново гадже,
Коментари Харесай

Райна Натискала Мускулестото Си Гадже За Бебе

Райна, която от половин година се радва на ново гадже, все по-често натиска обичания си за бебе. Тази година певицата ще навърши 38 години и потребността да стане майка най-сетне й е пристигнала.

Половинката й – ММА боецът Валери Тюленков, също желал правоприемник, въпреки да е много по-млад от изгората си. За него се знае единствено, че е някогашен боксьор и балкански първенец. Към днешна дата се занимава с известните смесени бойни изкуства ММА.

И двамата са Везни, и двамата са родени в Сандански. Докато чака радостната новина за бебе и женитба, Райна се е отдала на непрестанни пътувания.

От години е ясно, че най-голямата уязвимост на певицата е да обикаля близки и далечни дестинации. Откакто е с него, Райна заряза приятелките си и хуква в чужбина единствено с Валери.

Първо пуснаха фотоси от Мадрид, а по-късно от Дубай, , пише „ Телеграф“. Валери Тюленков е първият мъж, който певицата демонстрира след артиста Константин. Ще забележим дали боецът ще успее да се оправи с патологичната й ревнивост, с която Коцето не съумя преди години.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР