Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже - ММА

...
Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже - ММА
Коментари Харесай

Бившият на Райна: Изтезаваше ме в леглото! Имаше странни искания и се цупеше, ако ѝ откажа

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже - ММА боеца Валери Тюлеков, написа "Уикенд ".

Мускулестият мачо се оплакал пред другари, че Пилето на фолка има много странни култове в секса. Брюнетката обичала да се маже със сметана, течен шоколад или да си сервира по тялото плодове и храна, което по никакъв начин не допадало на Тюлеков. Той се чудел по какъв начин да отклонява мераците ѝ за фамилиарност.

"Това с храната ми идва допълнително. Обичам по-простички и типичен неща, само че тя имаше забавни претенции в леглото и се цупеше, в случай че не ги изпълнявам”, разкрил пред приятелите си 26-годишният мачо, който бил ужасно благополучен, че се е разделил с невротичната санданчанка.

Преди време Райна призна, че е буйна, само че не и сантиментална натура. „ При мен сексът би трябвало да е импровизиран. Обичам нови преживявания, харесва ми да варирам, да променям места, имам въображение “, посочи певицата.

Фолк артистът Константин, който бе гадже на Райна преди много години, също е споменавал за странните претенции в леглото на някогашната му. Тогава зевзекът подмятна, че със брачната половинка му Надя обичат класическите милувки, а някогашната му си падала по шантави креватни осъществявания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР