Райли Опелка продължава да бъде извън кортовете заради рехабилитацията вследствие

...
Райли Опелка продължава да бъде извън кортовете заради рехабилитацията вследствие
Коментари Харесай

Опелка за документалния сериал Break Point: Беше ужасен


Райли Опелка продължава да бъде отвън кортовете поради рехабилитацията в резултат на травмата в региона на бедрото. Това не пречи на американеца да припомня за себе си с постоянно забавното си мнение по разнообразни въпроси, свързани с тениса. Последният подобен случай е във връзка документалния сериал на Netflix Break Point, който наблюдава от близко сезон 2022 на някои от звездите в спорта.

Според Опелка сериалът разочарова и въобще не се приближава като равнище до нашумялата поредност за Формула 1 Drive to Survive. Според него Break Point отстъпва и на излезлия също неотдавна сходен сериал за сезона в PGA тура.

„ Ще има втори сезон на Break Point? Това не е добра вест. Гледам спортните сериали, които Netflix направи за Формула 1, голф, тенис. Тенисът е на трето място, само че на огромна отдалеченост по отношение на първите два “ – разяснява Опелка пред подкаста на Крейт Шапиро. „ Не е необичайно да мислиш, че Break Point е скучно шоу. Още от първия епизод ми се стори извънредно. Беше прекомерно опростено. Опростиха всичко в света на тениса прекомерно доста. Не демонстрират разногласията, проблемите. Бях впечатлен какъв брой добре демонстрираха Формула 1. В този сериал фактически имаш вътрешен взор, допустимо най-открито е, до момента в който в тениса надвива цензурата. “

„ Невероятно е, че същите хора продуцираха Drive to Survive, не би го предположил, гледайки тенис сериала. Напълно друг формат е “ – добави американецът.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР