„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД организира здравен семинар за

...
„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД организира здравен семинар за
Коментари Харесай

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ направи обучение за превенция на рака на гърдата


„ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД провежда здравен семинар за предварителна защита на рака на гърдата за чиновниците си. „ Поканихме Катя Казанджиева да показа тематиката от първо лице на нашите чиновници през днешния ден и на 21 май, като тя даде съществени насоки за попречване на разболяване от рак на гърдата “, съобщи Ирина Рибарова, управител „ Човешки запаси “ в компанията. Катя Казанджиева е приключила финанси в УНСС. Работила е като банков чиновник, инспектор и финансов шеф. След интервенция от рак на гърдата през 2017 година, концентрира вниманието си върху метода на живот в огромния град и по какъв начин да оцелеем в днешните условия. Основната й активност е ориентирана към даване на информация и образование на работещите хора в посока опазване на здравето.

„ Според статистиката, в България една от всеки 8 дами се разболява от рак на гърдата. Всеки четвърти умира от рак, а към този момент над 10% от популацията на страната умира от рак. Ранната диагностика е нещо значимо, само че основният миг е да не стигаме до нужда от лекуване “, уточни Казанджиева. По време на срещите чиновниците ще могат да се срещнат с рисковите фактори за развиване на онкологично заболяване, връзката сред метода на живот, кръвната група, храненето и заболяването, по какъв начин да изградят своя здравна тактика за предотвратяване от онкологични и други тежки заболяване и доста други тематики.

Здравният семинар, проведен от „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД е част от поредицата начинания за корпоративна-социална отговорност на компанията. Грижата за здравето и сигурността на чиновниците, предварителната защита, опазването и отбраната на околната среда, са измежду главните правила по стабилно развиване, които съблюдава организацията.

За R&M

R&M (Reichle & De-Massari AG) e водач в създаването, производството и доставката на цялостни решения за създаване на висококачествени информационни мрежи. Иновативните технологии, употребявани в дизайна и производството на оптични и медни съставни елементи и кабели, подсигуряват висока скорост и непрекъсваемост на преноса на данни в LAN, Data Center и FTTx мрежите. В България R&M е показана от комерсиалното сдружение „ Р и М България “ ЕООД и индустриалната база „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД.

„ Р и М България “ ЕООД повече от 17 години предлага продуктите на R&M на българския пазар и през днешния ден оперира в 12 страни от Югоизточна Европа, предоставяйки самостоятелен метод в правенето на цялостни потребителски решения. Основаното през 2011 година сдружение „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД е тясно профилирано в създаването, дизайна и производството на оптични съставни елементи, употребявани за цялостното създаване на информационни мрежи. Продукцията на индустриалната база е налична на интернационалните пазари посредством повече от 40 търговски организации на R&M по света. Повече информация можете да намерите на https://www.rdm.com/bgr_en
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР