„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД, глобален разработчик и доставчик

...
„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД, глобален разработчик и доставчик
Коментари Харесай

Швейцарска компания търси млади инженери в Техническия университет

„ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД, световен разработчик и снабдител на системи за висококачествени информационни мрежи, търси млади инженери в Техническия университет в София. Компанията взе участие с щанд на ревюто „ Дни на кариерата “ във висшето образователно заведение, които се организираха в интервала 15-16 октомври 2019 година На осведомителния щанд на „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД се показаха компанията и стажантските стратегии „ Инженерна Академия “, и „ Ready & Motievated “.

„ Инженерна Академия “ е едногодишна стажантска стратегия за професионална подготовка в действителна работна среда на инженерни експерти. Академията дава опция за придобиване на професионален опит в следните посоки: Локален инженеринг, Качество, Глобален инженеринг и Развойна активност.

Целевата публика са завършващите 3-та година образование в инженерна компетентност студенти или към към този момент приключили инженери, които са придобили или следва да придобият бакалавърска или магистърска степен през тази година. Кандидатите би трябвало да бъдат насочени към постигането на резултати, да са аналитични, самодейни и жадни за нови познания и умения, и да работят добре в екип.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР