„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД, глобален разработчик и доставчик

...
„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД, глобален разработчик и доставчик
Коментари Харесай

Ден на отворените врати се състоя в „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“


„ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД, световен разработчик и снабдител на оптични кабели и пасивни съставни елементи за висококачествени информационни мрежи, провежда Ден на отворените порти в производството си, оповестиха от компанията. Посетителите бяха студенти от Техническия университет в София и по време на визитата си научиха повече за историята на компанията, активността й в България и идната стажантската стратегия през 2019 година Студентите имаха опция да прегледат индустриалната част, като бяха посрещнати от Мениджър Производствен инженеринг и Мениджър произвеждане. Мениджърите в компанията направиха показване на отделите си и актуалните и бъдещите планове, по които работят, като подчертаха световната роля на компанията и смисъла на висококвалифицирани фрагменти и инженери, които работят в компанията.

По време на събитието, представителите на отдел „ Човешки запаси “ показаха третото издание на стажантската стратегия – Ready & Motivated 2019 . Тя е ориентирана към завършващите 3-та година на образование в университет през 2019 година или към този момент придобилите бакалавърска или магистърска степен в някое от следните посоки: Инженерни специалности, Индустриален мениджмънт, Електротехника, Икономика и други

Шестмесечната стажантска стратегия дава опция за придобиване на професионален опит в следните посоки: Производствен инженеринг, Качество, Проучване и развиване. Студентите ще имат личен наставник, конкурентно заплащане и обществени придобивки, като ще бъдат назначени на трудов контракт за 6 месеца. В края на програмата ще получат документ за стажа. Изискванията са да имат научен резултат над 4.50, мощен интерес в определеното направление, да работят с MS Office и положително равнище на британски език (ниво B2).

За да се включат в стажантска стратегия на „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД, претендентите би трябвало да изпратят настояща автобиография, изложение на персоналната си мотивация и цели за присъединение към екипа на е-mail: [email protected] до 30 април 2019 година

За R & M

„ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД е част от интернационалната група Райхле Груп (Reichle Group), която работи допълнително от 40 страни. Компанията е учредена през 1964 година и е в топ 3 в бранша в Европа и Средния изток. Продуктите се употребяват за създаване на офисни мрежи, центрове за данни и обществени мрежи.

В България има още една компания от групата. Търговското сдружение "Р и М България " ЕООД е компания, която е учредена през 2007 година, със седалище и адрес на ръководство град София. Компанията оперира на 13 пазара в Югоизточна Европа и разполага с висококвалифицирани специалисти в региона на мрежовото съоръжение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР