Райфайзенбанк стартира юбилейно издание на дарителската кампания Избери, за да

...
Райфайзенбанк стартира юбилейно издание на дарителската кампания Избери, за да
Коментари Харесай

Започва десетото юбилейно издание на благотворителната кампания Избери, за да помогнеш

Райфайзенбанк започва юбилейно издание на дарителската акция " Избери, с цел да окажеш помощ ", която към този момент 10 години подкрепя общественозначими дела в сферите на опазването на здравето, обществените действия, културата и образованието, и опазването на околната среда.

Вижте фотоси >>

През тази година самодейността ще набира средства за 24 плана, като фокусът в тях попада върху майчиното и детското здраве, и предварителната защита на хронични незаразни болести; подкрепяне на деца и възрастни от високорискови обществени групи, обезпечаване на еднакъв достъп до образование; консервация на монументи на културата и запазване на българските традиции; запазване и поддържане на екосистемите.

Подробна информация за новите планове, включени в акцията, е налична на напълно обновената интернет платформа www.izberi.rbb.bg, от която могат да се извършат и даренията.

" От основаването на " Избери, с цел да окажеш помощ " до момента сме подкрепили 233 дела с над 2.7 млн. лева Истината е, че това са доста повече от просто планове, на които сме помогнали - това са истории, които са станали по-добри. Всичко това нямаше да бъде допустимо без дейната работа на организациите, без присъединяване на нашите чиновници, които с персонални средства и непринуден труд поддържат значимите за обществото дела, и без ролята на Райфайзенбанк като уредник, главен донор и поръчител за прозрачността на дарителската акция. Дългата история и мащабът на " Избери, с цел да окажеш помощ " са доказателство, че обществото има потребност от сходна самодейност и хората виждат в акцията опция да оказват помощ на нуждаещите се ", сподели Оливер Рьогл, ръководител на УС на Райфайзенбанк.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР