Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за новоиздадени кредитни карти RaiCARD Fix,

...
Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за новоиздадени кредитни карти RaiCARD Fix,
Коментари Харесай

Райфайзенбанк с 6% промоционална лихва за първата година за новоиздадени кредитни карти

Райфайзенбанк започва промоционална акция за новоиздадени кредитни карти RaiCARD Fix, в границите на която клиентите могат да се възползват от 6% годишна рента за първата година на потребление на картата. Освен това няма да се дължи такса за издаване на новите карти. Промоционалните условия са годни за подадени претенции за кредитна карта RaiCARD Fix до 15 август 2017 година

Безконтактните кредитни карти RaiCARD Fix са основани, с цел да отговорят в най-голяма степен на упованията на клиентите. Те са с дълъг гратисен интервал за покупки до 50 дни и с закрепена, и идентична всеки месец минимална погасителна вноска.

Програмата за преданост на RaiCARD Fix е друго преимущество на картата. С всяка покупка на ПОС или в интернет при български търговци картодържателите печелят точки, като 1 лева покупка е еднакъв на 1 точка. Обмяната на насъбраните точки клиентите могат да създадат в офис на Райфайзенбанк или посредством Райфайзен ОНЛАЙН, като 100 точки са равни на 1 лева и се получават назад по картата.

Първата покупка с новоиздадена карта носи и спомагателни 500 точки.

Клиентите могат да се срещнат с цялостните условия на промоционалните оферти на уеб страницата на банката www.rbb.bg, както и на телефон 0700 10 000.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР