Райфайзенбанк предлага пакет от основни банкови услуги, предназначен специално за

...
Райфайзенбанк предлага пакет от основни банкови услуги, предназначен специално за
Коментари Харесай

Райфайзенбанк предлага сметка За пенсия

Райфайзенбанк предлага пакет от съществени банкови услуги, предопределен особено за пенсионери. Възползвайки се от този пакет, пенсионерите могат да получат безконтактна дебитна карта без такси за разкриване и за обслужване, с която могат да теглят гратис от всички банкомати на Райфайзенбанк в страната. В допълнение на това, преводите в лв. посредством интернет банкирането на банката също са безвъзмездни.

Сметка “За пенсия” е без месечна такса за клиенти, получили превод над 145 лева в Райфайзенбанк през настоящия месец. В случай, че има месец, в който клиентът няма постъпление, таксата за обслужване ще бъде 0.90 лева

За разкриване на сметка „ За пенсия “ е задоволително да бъде показана единствено персонална карта за клиенти над 60 години. За клиенти под тази възраст със статут на пенсионер се показва и документ за разпределяне на пенсия от Национален осигурителен институт.

Райфайзенбанк има ангажимент да уведоми Търговско предприятие на Национален осигурителен институт за сметката на клиента и от втория месец, идващ месеца на подаване на заявката, клиентът получава пенсията си по сметка в Райфайзенбанк и може да се възползва от преференциалните условия на пакета.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР