Райфайзенбанк бе определена от списание The Banker за Банка на

...
Райфайзенбанк бе определена от списание The Banker за Банка на
Коментари Харесай

The Banker Райфайзенбанк е Банка на годината в България и през 2018 г

Райфайзенбанк бе избрана от списание The Banker за „ Банка на годината “ 2018 в България. Тя печели премията за трета поредна година, като е отличавана с този приз общо шест пъти.

" За трета поредна година получаваме самопризнание от едно от най-престижните финансови издания в света. Рецептата ни за триумф е съчетанието сред резистентен напредък, успеваемост и здравословен кредитен портфейл с достиженията на съвремието, свързани с цифровата промяна. Стремим се да сме новаторска и ефикасна банка, която е напълно насочена към клиентите ", сподели Оливер Рьогл, основен изпълнителен шеф на Райфайзенбанк (България).

От своя страна Райфайзен Банк Интернешънъл (РБИ) взе премията за " Банка на годината " 2018 в района Централна и Източна Европа – за единадесети път. В допълнение на това, банките Райфайзен в Австрия, Словакия и Украйна получиха оценката за съответната страна. Престижното издание на Файненшъл Таймс връчи премиите на гала, която се организира в Лондон.

" РБИ неотдавна обнови и опрости структурата си. Тя декларира, че главната й задача е клиентът, а каква по-добра мярка за осъществяването й от това да бъдеш избран за Банка на годината в четири страни в района – Австрия, България, Словакия и Украйна ". Така в своето декемврийско издание The Banker обосновава избора си на РБИ като победител в Централна и Източна Европа, като добавя усъвършенстваната капитализация и успеваемост, опростеността, по-големият фокус върху ЦИЕ, по-голямата доходност, намаляващите разноски за риск и софтуерните нововъведения.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР