Райфайзенбанк (България) предлага изцяло дигитален процес за откриване на сметка

...
Райфайзенбанк (България) предлага изцяло дигитален процес за откриване на сметка
Коментари Харесай

Сметки и карти на Райфайзенбанк вече се откриват изцяло онлайн

Райфайзенбанк (България) предлага напълно цифров развой за разкриване на сметка и дебитна карта. Иновативната услуга е предопределена както за нови, по този начин и за съществуващи клиенти, като е належащо попълването на единствено една форма на уеб страницата на банката и евакуиране на мобилно приложение, в което се подписват всички нужни документи. Цялата процедура лишава към 3 минути, а офис на банката, който клиентът самичък си избира, се посещава единствено, с цел да бъде получена готовата карта и ПИН кода.

Електронното сключване на документите се реализира посредством мобилно приложение, създадено от Евротръст Технолъджис. Приложението дава опция за отдалечена електронна идентификация на клиента, издаване на уверение за електронен автограф и сключване непосредствено от мобилния телефон. Евротръст стана победител в миналогодишното издание на Elevator Lab Challenge в България, като новата услуга е резултат от стратегическото партньорство с Райфайзенбанк в откриването и внедряването на новаторски артикули и услуги.

" Стремим се непрестанно да предлагаме улеснение и лекост при банкирането посредством нови решения. От предходната година имаме опция за напълно отдалечено потребителско кредитиране, в този момент на нови и съществуващи клиенти към този момент предлагаме опцията да открият сметка онлайн. Използваме новите технологии, с цел да предоставяме избор на клиентите си и да бъдем тяхната желана банка ", сподели Ани Ангелова, член на УС на Райфайзенбанк с сектор банкиране на дребно.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР