Райфайзенбанк (България) предлага дигитален процес за кредитиране на българския пазар.

...
Райфайзенбанк (България) предлага дигитален процес за кредитиране на българския пазар.
Коментари Харесай

Кредитът напуска хартията

Райфайзенбанк (България) предлага цифров развой за кредитиране на българския пазар. Иновативната услуга е предопределена за клиенти на банката с авансово утвърдени потребителски заеми. Те имат опция да подпишат всички нужни документи през мобилния си телефон и да усвоят сумата по сметката си без нито едно посещаване на офис и без нито един лист хартия.

Електронното сключване на документите се реализира посредством мобилно приложение, създадено от "Евротръст Технолъджис " АД. То дава опция за отдалечена електронна идентификация на клиента, издаване на уверение за електронен автограф и сключване непосредствено от телефона.

Сред главните преимущества на услугата на Райфайзенбанк е опцията за идентифициране и сключване когато и да е и от всяко място. Целият развой по идентификацията лишава по-малко от 10 минути, не изисква спомагателни механически устройства и умения, а удостоверяването се прави извънредно елементарно – с едно натискане на бутон. Освен това услугата е изцяло безвъзмездна за клиенти на кредитната институция – належащо е само събаряне на безплатното приложение.

От началото на годината мобилното банкиране на Райфайзенбанк е с актуализирани функционалности и опция за идентификация посредством пръстов отпечатък или лицево различаване. През юли пък приключи локалното предизвикателство в границите на световния финтех акселератор Elevator Lab, чиято цел е да открие и сътвори трайно партньорство с най-хубавите стартъпи за внедряване на нововъведения.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР