Райфайзен Лизинг България ООД предлага специални възможности за клиентите си

...
Райфайзен Лизинг България ООД предлага специални възможности за клиентите си
Коментари Харесай

Райфайзен Лизинг със специални предложения за клиентите по случай 15-годишнината си

Райфайзен Лизинг България ООД предлага специфични благоприятни условия за клиентите си по случай 15-годишнината на компанията. Посетителите на Автомобилен Салон София 2019 могат да се възползват от промоционални лихви по време на ревюто, период на лизинга до 72 месеца за нови коли и минимално самоучастие от 10%. Форумът, който се организира в Интер Експо Център, ще продължи до края на седмицата, като щандът на компанията се намира в зала 4.

"За 15 години спечелихме доверието на над 18 хиляди клиенти и 600 снабдители, като сме отпуснали лизинги за близо 2.3 милиарда лева ", споделя Николай Христов, шеф на Райфайзен Лизинг България. Към днешна дата компанията е финансирала покупката на над 31 хиляди леки и повече от 4 300 тежкотоварни автомобила. В българското произвеждане през последните 15 години са въведени над 9 400 машини и уреди с поддръжката на Райфайзен Лизинг. "Формулата на триумфа ни е развиването на услугите в темп с бъдещето и с фокус върху клиента ", добавя Николай Христов.

Райфайзен Лизинг предлага цялостната гама от лизингови артикули като финансов и действен лизинг, застраховки, митническо освобождение, регистрация на коли, както и ръководство на автопарк. Активите, отдавани на лизинг, включват както транспортни средства като коли, камиони и ремаркета, по този начин и строителни машини, селскостопанска техника, уреди и индустриално съоръжение, недвижими парцели.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР