Раят съществува и на Земята. Това са кътчетата, заобиколени от

...
Раят съществува и на Земята. Това са кътчетата, заобиколени от
Коментари Харесай

Раят на Земята: 10 от най-невероятните водни бунгала в света

Раят съществува и на Земята. Това са кътчетата, заобиколени от бял тънък пясък, до които ни разделят дълги полети. Вижте къде може да откриете тези местенца, в които ще се влюбите:

Four Seasons - Бора Бора (Френска Полинезия)
Four Seasons в Бора Бора дава нов смисъл на дворците със своите извънгабаритни бунгала, някои от които са над 200 квадратни метра. Всички оферират панорама към тюркоазната лагуна, а доста от тях разполагат с първокласен частен басейн.
Reethi Beach Resort (Малдиви)

Водните вили в курорта Reethi Beach Resort в Малдивите са мечтано място за тези, които желаят да избягат от действителния живот. Скрити на дребен частен остров в атола Баа, тук няма да скучаете. Плажът Reethi предлага един от най-хубавите рифове на Малдивите, тъй че да се възползвате от ежедневните 30-минутни екскурзии за гмуркане с шнорхел.
Thatch Cay Resort (Белиз)

На частен остров в Белиз Thatch Caye Resort предлага пет разнообразни вили, всички свързани с огромна палуба с хамаци. Охладете се и пийте локалната бира Belikin през целия ден или изживейте малко премеждие с странствуване в близката пещера.
4 Rivers Floating Lodge (Камбоджа)

Разположен на четири часа път с кола от Пном Пен и по-късно на 30-минутна разходка с лодка по река Татаи, 4 Rivers Floating Lodge е далечен еко-курорт с първокласни вили, въодушевени от африканските сафари палатки. Отпуснете се в елегантните шезлонги, засенчени с раирани чадъри, или се насладете на най-хубавия масаж на природата под близкия водопад.
Komandoo Maldives Island Resort (Малдиви)

Не желаете да бъдете обезпокоявани от крещящи хлапета? Komandoo Maldives Island Resort е единствено за възрастни. Останете в някое от бунгалата, някои от които даже имат частно джакузи. Ако планирането не е силата ви, избере златен ол инклузив пакет, който включва круиз по залез слънце и едночасово спа наслаждение.
Le Taha'a Island Resort & Spa (Френска Полинезия)

Сгушените колиби в Le Taha'a Island Resort & Spa във Френска Полинезия може да наподобяват елементарни, само че от вътрешната страна са първокласни. От частните палуби може да слезете непосредствено и да потопите крайници в кристално чистата вода с доста цветни риби и корали. Новодошлите биха могли да изберат полинезийска гала, която включва екскурзия с кану, таитски песни и танци и обичайната полинезийска благословия.
Adaaran Prestige Water Villas (Малдиви)

На дребен коралов остров Meedhupparu, Adaaran Prestige Water Villas са обзаведени с първокласен дървен интериор, уединени слънчеви палуби и частни джакузита. Насладете се на хоризонта и делфините, които живеят тук, или направете експедиция на острова, където ще видите екзотични, само че безобидни раци, миди и дребни животни.
Punta Caracol Acqua-Lodge (Панама)

Заобиколен от синьо-зелените води край Ислам Колон в Карибите, хотел Punta Caracol Acqua-Lodge предлага двуетажни кабани с кревати с 4 колони и тишина, доста тишина. Като част от програмата си за стабилно развиване, курортът е оборудван със слънчеви панели и няколко съвременни енергоспестяващи технологии и такива за понижаване на отпадъците.
Song Saa Resort (Камбоджа)

Всяка от 24-те просторни вили на Song Saa разполага със независим басейн и тераса с аспект към океана, тъй че в никакъв случай няма да желаете да си тръгнете. Докато сте тук, организирайте частна йога сесия или нощен спален обред под звездното намерено небе.
Four Seasons в Landaa Giraavaru (Малдивите)

Four Seasons разполага с общо 103 бунгала и вили, а тези над водата оферират панорамни гледки от прозорците си, които са от пода до тавана и имат аспект към Индийския океан и девствените бели пясъчни плажове.

Източник: profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР