Райън Лохте е плувец, който има 12 медала от олимпийски

...
Райън Лохте е плувец, който има 12 медала от олимпийски
Коментари Харесай

Бабата на Лохте пребори коронавируса на 99

Райън Лохте е плувец, който има 12 медала от олимпийски игри - 6 златни, 3 сребърни и 3 бронзови. Райън Лохте е един от най-хубавите в басейна от дълги години насам. Райън Лохте съумява да се възползва от всички благоприятни условия и неведнъж да се качи на почетната стълбичка в стотици, в случай че не е и хиляди надпревари.

Но той не е най-големият воин в фамилията си! Райън може единствено да се учи и да се поклони до земята пред една жена, която сподели на всички, че волята за живот е най-важното нещо.

Тя се споделя Марта Арамбуро и е баба на популярния плувец. Освен това е оцеляваща! И на 99 години съумя да се пребори с ковид!

Преди дни самият Лохте се похвали в обществените мрежи, че неговата обичана баба към този момент е здрава, а пробата за COVID-19 е негативен.

" Днес стана ясно, че моята баба, която е единствено на 99 години, е преборила COVID-19. Възхитен съм от нейната мощ и съм извънредно горделив да споделя тази вест! ", написа Лохте, публикувайки фотография с Марта.

Той не споделя повече детайлности за борбата на бабата-герой, само че е ясно от кое място плувецът е наследил волята си за победа.

Всъщност, в света на плуването, бабата на американеца е добре известна. През 2016 година Лохте разгласява видеоклип, на който се вижда по какъв начин баба му го поддържа, до момента в който той се състезаваше на олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Марта, която живее в дом за възрастни хора, влезе в ролята на олимпийски факлоносец и поведе парада от чиновници, които не спираха да приветстват.

В момента Лохте, който скоро ще навърши 36 години, се приготвя за присъединяване на петите си олимпийски игри. Най-големият състезателен конгрес трябваше да се състои през лятото на 2020 година, само че, поради пандемията от ковид, беше отсрочен за 2021 година

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР