Райън Гослинг се обърна към тези, които твърдят, че е

...
Райън Гослинг се обърна към тези, които твърдят, че е
Коментари Харесай

Райън Гослинг отговори на тези, които го смятат за твърде стар за ролята на Кен

Райън Гослинг се обърна към тези, които настояват, че е „ прекомерно остарял “, с цел да играе Кен в „ Барби “ на Грета Геруиг, чиято премиера е по кината на 21 юли.

 „ Смешно е “, споделя той. „ Не рабирам концепцията на  #NotMyKen (не е моят Кен). Сякаш някой е мислил за Кен преди този момент? “ като се има поради, че „ в продължение на 60 години работата на Кен беше да е на плаж “ и че „ всички се усещаха добре от това, че за него има работа, която в действителност не е нищо “, споделя артистът пред  GQ. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Cinema e Muito + (@cinemaemuitomais)

Във кино лентата Гослинг е в ролята на Кен, гаджето на основната героиня Барби, изиграна от Марго Роби, който пътува до света на хората, с цел да откри същинското благополучие, откакто е изпъден от Барбиленд.

Райън Гослинг се готви за ролята си на Кен в продължение на 27 години, още от дебюта си на екрана през 1995 година, написа IndieWire. Две номинации за " Оскар " по-късно и Гослинг най-сетне получава своя късмет. " Най-накрая това се случва. Към това ме водеше целия ми живот ", майтапи се Гослинг пред Variety за присъединяване си в " Барби ".

Откакто е пуснат първият филмов откъс с присъединяване на 42-годишния артист, хората започнаха да показват мнението си за това по какъв начин Гослинг наподобява „ прекомерно остарял “ за ролята. В сряда (31 май) звездата от La La Land отговори на мненията.

„ Ако хората не желаят да играят с моя Кен, има доста други Кенове, с които да си играят “, споделя той пред British GQ. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by British GQ (@britishgq)

 
Вижте ослепителната Марго Роби в алено
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР