Райън Гослинг е много обичан не само защото е един

...
Райън Гослинг е много обичан не само защото е един
Коментари Харесай

Всички са изумени: Какво се случва с лицето на Райън Гослинг?

Райън Гослинг е доста обичан освен тъй като е един от най-уникалните красавци в Холивуд , само че и поради големия си гений. През годините той е потвърдил, че е доста повече от чаровно лице. Той съумя да избяга от облика на момчето фантазия от сантименталните филми и реализира огромен триумф със съществени и трагични функции.

Оказва се обаче, че даже да си обичаното на всички положително момче със замислен взор, отново може да станеш обект на остри рецензии в обществените мрежи.

Тази седмица Райън Гослинг изглеждаше като същинска кукла Кен , демонстрирайки лъскавия си нов загар по време на CinemaCon в Лас Вегас, предадоха от.

 райън гослинг Getty

Във вторник 42-годишният артист участва на събитието във връзка идния му план „ Барби “.  Филмът следва да излезе по кината на 21 юли, като в него Гослинг си партнира с Марго Роби като Барби.

Райън, който влиза в ролята на Кен във кино лентата, носеше блестящо розово яке и черни дънки с тениска, надписана с името на режисьора Грета Геруиг.

Стайлингът му беше допълнен от буйна прическа с руси кичури, подчертаваща още по-силно тена му.

По време на събитието Райън приказва за това по какъв начин в началото е имал подозрения по отношение на ролята на Кен.

„ Познавах Кен единствено отдалеко. Не го познавах от вътрешната страна и в случай че би трябвало да бъда в действителност почтен, се съмнявах, че владея Кен-енергия “, изясни той.

Въпреки че не си се е представял в този облик, той призна, че Марго и режисьорът Грета Геруиг са го убедили да одобри ролята.

 райън гослинг Getty

Райън не скри какъв брой огромна е била смяната, която е претърпял, до момента в който се приготвя за ролята на Кен: „ Сякаш живеех живота си и един ден към този момент си изрусявах косата, бръснех краката си, носех поръчкови неонови тоалети и карах ролери по Венис Бийч . “

Той даже се пошегува, че в някакъв миг се е чудел дали не е оставил от изкуствения загар по чаршафите в леглото си.

Работата си по „ Барби “ Гослинг разказа като нещо „ вълнуващо “ и „ в действителност особено “ . A преобразяването му, въодушевено от играчката на компанията Mattel, е сякаш прекомерно фрапантно .

Изявата накара много от почитателите на артиста да се запитат до каква степен е стигнал в устрема си да замязя на жива кукла Кен . Повечето хора в обществените мрежи допуснаха, че смяната в Гослинг вероятно се дължи на освен това от неестествен загар.

 райън гослинг Getty

„ По-скоро много зле подложен филър ! “, спекулираха мнозина в мненията, сравнявайки артиста с восъчна фигура от музеите на Мадам Тюсо и Мики Рурк.  Повечето кометниращи бяха единомислещи, че лицето на Райън наподобява неестествено и това несъмнено се дължи на импланти в скулите му.

 райън гослинг Getty

Някои иронично направиха отпратка към „ пластмасовия живот “, за който се пее в емблематичната ария „ Barbie Girl “ на група Aqua, намеквайки, че красавецът наподобява прекомерно изкуствено .

 райън гослинг Getty

Ето и част от мненията:

„ Какво се е случило с него? Изглеждаше толкоз хубав преди! “

„ Тези филъри на скулите просто би трябвало да изчезнат! “

„ Не наподобява по този начин, както го помня от „ Тетрадката “. “

„ Напълнил е лицето си с отрова. “

 райън гослинг Getty

Въпреки че го обичат поради гения и емблематичните му функции, почитателите в обществените мрежи наподобява са безапелационни.

Те избират звездите да наподобяват естествено и считат, че Райън не е имал потребност от каквито и да е естетични корекции по лицето си.

Критиките към изкуственото лъчение на артиста са предшествани от предходни отрицателни реакции към решението 42-годишният Гослинг да изиграе ролята на Кен:

„ Изглежда прекомерно изтощен и остарял за Кен. Холивуд в действителност ли не можа да откри някой млад и хубав? “, гласят някои мнения.

 райън гослинг Getty

Въпреки че Райън е извънредно обаятелен и надарен , в действителност прави усещане фактът, че е с 10 години по-възрастен от екранната си партньорка Марго Роби и с към 20 от възрастта, на която би трябвало да бъде Кен.

Други обаче опазиха Гослинг, предполагайки, че странният му външен тип се дължи само на присъединяване му като Кен във кино лентата и скоро ще го забележим изцяло друг и повече наподобяващ на себе си.

А по отношение на кино лентата, мнозина подчертаха, че значимото е един артист да е надарен и да влезе ловко в ролята си, а обидните мнения на тематика възраст и външен тип са изцяло неуместни.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР