Райън Браун удари голям шлем при 2 аута и пълно

...
Райън Браун удари голям шлем при 2 аута и пълно
Коментари Харесай

Милуоки остана в играта с голям шлем в сетния миг

Райън Браун удари огромен шлем при 2 аута и цялостно преброяване в 9-ия ининг и обезпечи победа на Милуоки Бруърс със 7:6 в гостуването против Сейнт Луис Кардиналс от постоянния сезон на МЛБ. Драматичният триумф на терена на дивизионния водач остави " пивоварите " в лудата конкуренция за " уайлд кард " в Националната лига и даже в борбата за купата в Централната дивизия.

Две седмици преди края на шампионата Сейнт Луис (83-68) има нежен задатък на върха в класирането от единствено два мача пред Чикаго Къбс (81-68) и три мача пред Милуоки (80-69). Към момента в играта за двете спомагателни места в плейофите на НЛ са общо четири отбора: Вашингтон Нешънълс (82-66), Къбс, Бруърс и Ню Йорк Метс (77-72).



Късно нощес " бирената бригада " беше на едно мятане разстояние от в допълнение закъснение от съперниците. Резултатът в отварянето на 9-ия ининг беше 4:3 в интерес на домакините от Кардиналс, само че гостите изпълниха базите против риливъра Джон Гант (L 10-1), който съумя да направи единствено един навън.

Тайлър Уеб (Н 7) влезе от булпена на " чинките " и принуди Майк Мустакас да удари флайаут, след което на хълма се качи Хуниор Фернандес (BS 1), с цел да се изправи против Браун. С 3 бола и 2 страйка тогавашният MVP удари един фалбол, след което изпрати топката в трибуните зад централния аутфилд на ст. " Буш " и смълча над 46 000 почитатели.



" Определено не съм толкоз добър, колкото бях, само че в огромните моменти аз съм индивидът, към момента – показа 35-годишният деец, определен за новобранец на годината през 2007-а и за най-полезен състезател в НЛ през 2011-а. – Вярвам в себе си. Имал съм много триумфи в такива моменти. Смятам, че мога да допринеса още малко. "

Хоумрънът на Браун беше втори за Милуоки в мача и общо 232-ри през сезона, с който бе усъвършенстван клубният връх за най-вече удари над оградата в едно състезание. Досегашното върхово достижение на отбора от Уисконсин датираше от 2007 година, когато Принс Филдър удари 50, а Браун добави 34 в дебютния си сезон във Висшата лига.



В затварянето на 9-ия ининг клоузърът на Бруърс Джош Хейдър (S 33) сервира двоен хоумрън на Томи Едман, само че до повече драматизъм не се стигна. Мат Албърс (W 7-5) бе направил последните два аута в 8-ия, което му донесе победа в статистиката.

" Имахме останал единствено един патрон. Напълно необикновено е, че успяхме да измъкнем този мач ", разяснява мениджърът на " пивоварите " Крейг Каунсел.



Сейнт Луис Кардиналс - Милуоки Бруърс 6:7
ст. " Буш "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
МИЛУОКИ
0
0
0
0
0
0
2
1
4
7
12
1
СЕЙНТ ЛУИС
0
0
1
0
0
0
3
0
2
6
5
1

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 15 СЕПТЕМВРИ:

Американска лига

Торонто Блу Джейс - Ню Йорк Янкис 6:4
Детройт Тайгърс - Балтимор Ориолс 2:8
Кливланд Индиънс - Минесота Туинс 7:5
Канзас Сити Роялс - Хюстън Астрос 3:12
Тексас Рейнджърс - Оукланд Атлетикс 1:6
Лос Анджелис Ейнджълс - Тампа Бей Рейс 6:4
Сиатъл Маринърс - Чикаго Уайт Сокс 11:10

Национална лига

Вашингтон Нешънълс - Атланта Брейвс 7:0
Чикаго Къбс - Питсбърг Пайрътс 16:6
Колорадо Рокис - Сан Диего Падрес 10:5
Сан Франциско Джайънтс - Маями Марлинс 2:1
Аризона Дайъмъндбекс - Синсинати Редс 1:3
Ню Йорк Метс - Лос Анджелис Доджърс 2:3

Интерлига

Филаделфия Филис - Бостън Ред Сокс 3:6

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР