Рая Пеева вече трета седмица се опитва да докаже колко

...
Рая Пеева вече трета седмица се опитва да докаже колко
Коментари Харесай

Рая Пеева трета седмица се мъчи да докаже, че е щастлива с Явор: Бъдете спокойни! Жива и здрава съм!

Рая Пеева към този момент трета седмица се пробва да потвърди какъв брой е щастлива с Явор Бахаров откакто той я шамароса в центъра на София и за това получи 9 месеца пробация с 12-месечен изпитателен период. Тези дни актрисата навърши 29 години. На рождения си ден предложения единствено дами. Гаджето ѝ бе единственият мъж в компанията.

„ Бъдете спокойни! Жива и здрава съм! ”. Така Рая Пеева се обърна към своите почитатели в обществените мрежи в опит да ги убеди какъв брой добре се усеща във връзката с Явор Бахаров. Дни след арестуването на артиста тя накара собствен сътрудник да я снима, до момента в който се подготвя за зрелище в спектакъл „ Възраждане ”. „ Ето я Рая Пеева! Руса и прелестна! ”, сподели сътрудника, на потърпевшата от шамарите на обичания си звезда. После тя посочи, че към момента се радва на здраве и положително въодушевление макар клюките по собствен адрес.

Когато обаче предходната неделя вечер Рая реши да събере близки хора, с цел да отпразнува своя 29-и рожден ден, край нея не се виждаше нито един мъж като се изключи ревностния Явор Бахаров. Празникът бе в столично заведение, а на масата на актрисата, с изключение на нея и гаджето ѝ, бяха видяни единствено 2-3 нейни приятелки. С това звездата от „ Скъпи наследници ” без да желае удостовери, че индивидът до нея е извънредно ревностен и не търпи други мъже даже да седят на една маса с нея. „ Горкичката! Поканила е единствено дами, с цел да не направи Явор нов скандал, тъй като този път ще влезе непосредствено в пандиза! ”, цъкаха с език хора от прилежащите маси.

Самият Бахаров изглеждаше много занемарен. Личеше, че от седмици по лицето му не е минавал бръснач, което обаче очевидно не е проблем за влюбената Рая. За празника той демонстративно я поздрави в Инстаграм, където профилите и на двамата артисти са отворени и може да се преглеждат от всички. „ Честит рожден ден, Усмивке прелестна! Бъди здрава и бъди с мен. Буря си ти ”, написа Бахаров. А Рая отговори с „ Обичам те! ”.  Деня преди вечерното събиране в бара тя също е прекарала в женска компания. Актрисата сподели фотоси, на които се вижда, че е била обградена с приятелки. Сред тях се вижда победителката от третия сезон на „ Мастършеф ” Божана Кацарова, за която от дълго време се знае, че е близка с Рая и даже дължи на нея присъединяване си в готварското шоу. За част от дамите в компанията е известно, че имат мъже до себе си. Нито един от тях обаче не е бил позволен на „ женското празненство ” на рожденичката, написа " Уикенд ".

Въпреки тези странни условия Рая Пеева твърди, че това е бил най-хубавият рожден ден в целия ѝ живот . Актрисата продължава да го играе щастливо влюбена в Явор Бахаров и да се пробва да убеждава всички, че сред двамата няма никакви проблеми.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР