Равносметката4 години след протестите през лятото на 2020 г.е отдве

...
Равносметката4 години след протестите през лятото на 2020 г.е отдве
Коментари Харесай

Арман Бабикян и Николай Хаджигенов: Над политическто гробище стърчим само ние

Равносметката4 години след митингите през лятото на 2020 г.е отдве елементи:първата е, че за който и да гласуваш все получаваш БойкоБорисови Делян Пеевски, а втората е, че " оглеждайки се, над политическото гробище стърчим единствено ние двамата ". Така разясниха политическата обстановка у нас след траялите няколко месеца огромни митинги през 2020 година техните уредници политическият ПР Арман Бабикян и юристът Николай Хаджигенов в предаването „ Кой приказва “ в ефира на Дарик.

„ За три събрания има някаква лека смяна, три политически сили от социалистическия бранш към този момент не са в Народното събрание, като Вътрешна македонска революционна организация, Атака и ВОЛЯ. 50% от гласоподавателите на Борисов изчезнаха, само че най-важната е, че хората се разсъниха, започнаха да стачкуват и да претендират. Някои от медиите също махнаха хомота към врата си “, сподели Бабикян за съществуващата„ лека “ смяна след митингите.

И Бабикян, и Хаджигенов споделиха мнението, че след митингите през 2020 година „ диктаторът Бойко е махнат, само че не и диктатурата му “.

На въпроса за какво я има, откакто него го няма, те обясниха, че в случай че на митингите през 2020 г са се събрали за ден 500 000 души, е можело и диктатурата да изчезне. Според тях другият проблем е, че политическите борци в корупцията са станали част от нея.

Двамата разясниха и нашумялата тематика за разкритите съветски ползи към газопровода „ Турски поток “.

„ Това е удивителна неистина, която потвърждава, че Бойко (бел.ред. - Борисов) и Делян (бел. ред. - Пеевски) са заобиколили евроатлантическите си разбирания и спомогнаха Украйна да бъде заобиколена и техният газ да влиза в Европа. Българските пари уредиха шосето за съветски газ към Европа, а и доста закони бяха прегазени. Няма по какъв начин за една година да се построи това “, разяснява Бабикян.

Той и Николай Хаджигенов подчертаваха и върху предлагането на ПП-ДБ за основаването на комисия за „ Турски поток “, която да изследва всички обстоятелства и условия, свързани с него и изчезналата и появила се Пътна карта.

„ Сегашните комисии са основани да подвигат пушилка или пушек над водата. За три Народни събрания имаше една работеща комисия - нашата за полицейското принуждение и противозаконните подслушвания, за които бяха извадени документите още преди да влезем с Арман в събранието “, разяснява юрист Хаджигенов.

Двамата обявиха, че ще се включат в идващите парламентарни.

„ На идващите избори считаме да подчертаваме върху обединяване с персони, а не с партии, а и те изпитват боязън от нас и не желаят да работят с нас, тъй като при нас е работа и работа, и превиване, а при тях не е “, сподели Хаджигенов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР