Равносметката от срещата между ГЕРБ и Продължаваме промяната е положителна.

...
Равносметката от срещата между ГЕРБ и Продължаваме промяната е положителна.
Коментари Харесай

Лорер: ПП успя да извади ГЕРБ от калната предизборна реторика

Равносметката от срещата сред ГЕРБ и „ Продължаваме промяната ” е позитивна. Мисля че резултатът от през вчерашния ден е една дребна победа за хората, защото  „ Продължаваме промяната ” съумя да извади ГЕРБ от калната предизборна изразителност. И започнахме да ги притискаме да мислят за проблемите на хората и решенията, които ние предложихме. Това разяснява депутатът от „ Продължаваме промяната ” в предаването " Здравей, България ". 

Видяхме нещо доста позитивно. ГЕРБ се разноски по материала на „ Промяната ” и сподели, че всичко им харесва, стига да има пари в бюджета. Най-интересното беше, че май-постигнахме и втори триумф през вчерашния ден. Ако мога да тълкувам мистериозното изявление на Борисов, той май ни поддържа за концепцията да заявяваме пред служебното държавно управление, че би трябвало да внесе бюджет, означи Лорер. 

Той разяснява и дали последните събития към „ Продължаваме промяната ” и ГЕРБ са стъпка към съдействие.

Опазил Господ да е стъпка към каквито и да е било съдружни договаряния. Изолацията на ГЕРБ стана ясна от ден първи. Отне им три дни да си изберат ръководител на Народното събрание. Но ние доста ясно декларирахме, че проблемите на хората за нас са номер едно. Ние сме градивна съпротива и ще си приказваме с всеки, в това число и с тях, посочи депутатът.

Лорер още веднъж бе безапелационен, че коалиция с ГЕРБ „ Продължаваме Промяната ” няма да направи и първият мандат няма да получи поддръжка от тях.

Ако нашият Национален съвет реши - с втория мандат ще предложим държавно управление на малцинството с въпросните политики. Участие на ГЕРБ в държавно управление на „ Промяната ” също е немислимо, добави още той.

Депутатът отрече в „ Продължаваме промяната ” да има фракции към връзките с ГЕРБ.

Нито отчасти, нито напълно „ Продължаваме Промяната ” ще поддържа каквито и да е обединения на ГЕРБ. По отношение на поддръжката за ГЕРБ нямаме никакви двоумения нито вътрешни полемики дали би трябвало да ги подкрепим, или те нас, с цел да сглобим някаква коалиция, акцентира Лорер.

По думите му с групата на „ Демократична България ” „ Продължаваме промяната ” има доста огромно покритие на полезностите. И добави, че за момента няма структурирани диалози за втория мандат с тях. Лорер не изключи опцията за бъдещи диалози с " Демократична България " и останалите парламнетарно показани партии. 

Според него нови избори са риск за всички политически играчи.

Нашият главен принцип е, че се грижим за решение на проблемите на хората, каквото и да коства това политически, заключи Лорер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР