Равносметката на поразиите на коронавирусът в Италия към 16 часа

...
Равносметката на поразиите на коронавирусът в Италия към 16 часа
Коментари Харесай

Загриженост: Порносайт обяви безплатен абонамент за поставени под карантина

Равносметката на пакостите на коронавирусът в Италия към 16 часа в четвъртък бяха 530 случая на инфектирани, в 474 от които пациентите са подложени на лекарски грижи, 42-ма са изцяло излекуваните, а умрелите са 14 възрастни мъже и дами, като всички те са страдали от тежки и хронолигчи патологии, а „ китайската злина “ е изиграла ролята на катализатор, доближил края им.

Иначе немалка наслада за хората от десетте селища в Ломбардия и едното в прилежащата област Венето, от които в този момент никой не може да излезе, донесе известието на известния на Апенините порносайт xhamster.com, представен от "Монитор ".

Неговите притежатели оповестиха, че подаряват до края на март безвъзмездни абонаменти на всички италианци под карантина, с цел да гледат колкото си желаят яки еротични фотоси, видеоматериали и цели филми.

Според стопаните на порносайта по този начин изолираните от света хора щели „ да избягат “ от раздухваната неуравновесеност, да убият страха, да се върнат към сладките неща от живота и в края на краищата – да уважат половинките си и във времето на всеобща паника.

Другата добра вест е, че кметът на Милано Джузепе Сала разпореди музеите, кината, театрите, кафенетата и нощните заведения в огромния град още веднъж да отворят порти. Така първият жител на столицата на Ломбардия постави завършек на плъзналия из нея „ алармизъм “ и даде знак на сътрудниците си от другите огромни градове на региона и на цяла Италия да създадат същото.

Джузепе Сала стимулира решението си с извънредно ниската заразяемост в Милано и неналичието в него на тежки случаи на болни от ковид.

Междвременно Атилио Фонтана - шефът на най-засегнатата от „ Ковид-19 “ италианска област Ломбардия, се самоподложи на 14-дневна карантина. Той разгласи решението си пред публицисти, пред които се появи с защитна маска и изясни аргументите за изненадващия ход.

Оказа се, че една от най-близките асистентки на губернатора, която е била непрестанно с него при шетанията му в последно време из „ алената зона “ на десетте селища под свирепа карантина, се е оказала положителна на тест за ковид.

Атилио Фонтана посочи, че той незабавно си бил направил тест, резултатът от който се е оказал негативен, само че без значение от това през идващите 14 дни ще работи единствено в офиса си и у дома, като няма да се среща с непознати хора. Ако ли пък това му се наложи, губернаторът щял да носи постоянно защитна маска.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР