Равноотдалечен съм от всички партии, но не мисля, че трябва

...
Равноотдалечен съм от всички партии, но не мисля, че трябва
Коментари Харесай

Президентът против предизборна кампания да се води с държавни пари

„ Равноотдалечен съм от всички партии, само че не мисля, че би трябвало да се води предизборна акция с пари от държавния бюджет “, съобщи през днешния ден президентът Румен Радев пред публицисти, помолен да отговори на мнения на министър-председателя от вчерашно телевизионно изявление.

Според президента опитите свадите с парцелите на властта да бъдат заглушени с всевъзможни други мероприятия няма да сполучат, тъй като жителите към този момент чакат „ разнищване на тези кавги и действителни дейности и противопоставяне на корупцията “.

„ Равноотдалечен съм от всички партии и не мисля, че давам някакъв мотив въобще да се мисли в тази тенденция “, акцентира президентът и напомни, че началникът на кабинета му първо е напуснал президентската институция и тогава е почнал да води предизборна акция, от което могат да се поучат и други участници в акцията.

Държавният глава още веднъж уточни, че президентството не е феодална институция и всеки е свободен да взема решение за своето бъдеще. „ Моите условия са ясни - напуща се президентството и всеки е кадърен да се кандидатира за каквото си изиска “, добави Румен Радев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР