Равно е за равносметка. Мен ме плаши настройката на хората,

...
Равно е за равносметка. Мен ме плаши настройката на хората,
Коментари Харесай

Доц. Кунчев прогнозира докога ще остане коронавирусът

Равно е за равносметка. Мен ме плаши настройката на хората, че каквото беше - беше, всичко е ок. Ако оставим нещата на самотек, ще имаме проблеми. Това сподели пред БНР основният държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил.

Той прикани хората да не се успокояват, а да бъдат деликатни. Очакванията още месец-два да продължи обстановката.

Проф. Кантарджиев предизвести защо да внимаваме след свалянето на рестриктивните мерки

„ Мненията са контрастни - сред прогнози за осма вълна и тотално изгубване на вируса. Моята прогноза е, че ще продължим да срещаме вируса, само че в много по-ниска активност и в неговия зимно-пролетен сезон. Познаваме малко вируса въпреки всичко “, разяснява доцент Кунчев.

Според коронавирусът е посочил, че страната ни може да се оправи с такава обстановка. Това е било и самобитен стрес тест за здрвната система. Изводите ще бъдат направени.

"На места частните лечебни заведения се включиха бързо, само че има такива, с които към момента имаме проблеми. Изводи би трябвало да се създадат както за системата на публичното здраве. 88 000 души бяха поставени под карантина, това е един голям труд. Но това е нещо, което прави работа ", означи още доцент Кунчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР