Равенството на Барселона със Селта отекна шумно в испанските медии,

...
Равенството на Барселона със Селта отекна шумно в испанските медии,
Коментари Харесай

Камери уловиха напрежение между Меси и асистента на Сетиен

Равенството на Барселона със Селта отекна шумно в испанските медии, защото каталунците понижиха доста възможностите си за отбрана на купата. Дори " лос кулес " да завоюват всичките си срещи до края Реал Мадрид би трябвало да загуби три точки някъде. След дуела във Виго се заприказва за обтегнати връзки сред футболистите и наставника Кике Сетиен, като съгласно испанските медии играчите са възнегодували от тактическите способи на треньора.

 Movistar Partidazo улови още един миг, за който се твърди, че потвърждава разнобоя сред играчи и треньорски щаб. По време на една от паузите за хидратиране по време на срещата на " Балаидос " камерите снимаха по какъв начин асистентът Едер Сарабия се пробва да изясни нещо на Меси, само че аржентинецът се държи непукистично.

При опита на помощника да се приближи Лео се отдалечава с безразлична физиономия. Във вторник вечер Барселона приема Атлетико Мадрид в " гореща " битка от 33-ия кръг на Ла Лига, която може да даде нови отговори. Ла Лига 33 кръг, вторник 30 юни  Барселона 23:00предстои  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР