Раул Албентоса даде интервю за испанска медия. В него 32-годишният

...
Раул Албентоса даде интервю за испанска медия. В него 32-годишният
Коментари Харесай

ЦСКА продаде Бикел за 2 млн. евро, заяви Раул Албентоса

Раул Албентоса даде изявление за испанска медия. В него 32-годишният централен бранител споделя детайлности за престоя си в ЦСКА-София. Испанецът разкрива, че Жанио Бикел е бил продаден във Ванкувър за 2 милиона евро.

" Нивото на футбола в България е по-ниско от това в Испания, доста е по-бавен. Обаче в нашия тим има доста положителни футболисти. Жанио Бикел, който мина във Ванкувър за два милиона евро, е един от тях. Френският ляв бек Мазику - също. Кристиян Малинов е доста добър български футболист, който ме изненада доста прелестно, когато пристигнах в ЦСКА. Тиаго Родригес и Али Соу също са доста положителни. Ювентус ни преотстъпи Стефано Белтраме. И в другите тимове има доста забавни футболисти. В Левски играе Паулиньо, който е ужасно ляво крило.

В България ЦСКА е като Барселона или Реал Мадрид. Няма различен клуб с такава фенска маса. Левски има доста почитатели в София, само че не и отвън столицата. ЦСКА изпълва своите браншове във всеки мач като посетител и това е доста хубаво. Има доста почитатели на тима в цялата страна.

Синът на притежателя ми сподели неотдавна, че документите за новия стадион са уредни и ми сподели макет на оборудването. Собственикът желае ЦСКА още веднъж да бъде един от огромните европейски клубове. Той има история и огромната любов на почитателите. Лудогорец има доста пари, само че това е клубът на град, на обитаемо място, този тим е бил в трета дивизия на България, когато притежателят му идва и незабавно го изкачва в Първа лига. Ще забележим какво ще стане, в случай че един ден той реши да напусне ", споделя Албентоса. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР