Раците обичат да слагат защитната си черупка в онлайн чатовете.

...
Раците обичат да слагат защитната си черупка в онлайн чатовете.
Коментари Харесай

Онлайн среща в стил зодия РАК

Раците обичат да поставят защитната си черупка в онлайн чатовете. Те нормално биха употребявали псевдоним или друго име, биха скрили или излъгали за годините си. Те ще го създадат единствено, с цел да сложат своята защитна стена, с цел да бъдат по-сигурни. Ако видите повърхностен профил някъде в обществените мрежи, то евентуално притежателят му е зодия рак.

Като водни знаци, раците са под въздействието на луната, постоянно се свързват с това, че обичат да прекарват повече време у дома със фамилията си, само че притежателите на тази зодия имат и своят дива страна. Първата среща с рак евентуално ще протече съпроводена с огромно количество алкохол, последвано от дълги диалози. Но, бъдете търпеливи, те мъчно биха разкрили същинските си усеща.

Понякога раците могат да ви заблудят с държанието си, защото множеството от тях са склонни да трансформират мнението си постоянно. Могат да бъдат доста сантиментални и благи, в идващият миг леко отдръпнати и даже затворени, само че в това се крие чарът им, нали?
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР