Ръцете са представителна част от нашето тяло, която винаги е

...
Ръцете са представителна част от нашето тяло, която винаги е
Коментари Харесай

Как да изберем професионални гел лакове

Ръцете са представителна част от нашето тяло, която постоянно е на показ. По тази причина те заслужават да бъдат красени от добре поддържан маникюр. За постигането на тази цел се нуждаете от артикули, които да ви оказват помощ в основаването му. Цялата процедура към този момент е изцяло постижима и в домашни условия. Всичко, от което се нуждаете са професионални гел лакове, няколко съществени инструмента за оформяне и UV/LED лампа. В идващите редове ви предлагаме селекция от качествени артикули, които трансформират ръцете ви в шедьовър.

Защо да спрем избора си на гел

Избягвате да вършиме маникюра си сами, поради горчивия опит с разтичащите се елементарни лакове? Време е да се престрашите и да опитате нововъведенията в тази сфера. Спрете ли избора си на качествени гел лакове, то сигурно мнението ви ще бъде променено и ще бъдете подготвени да творите, без значение дали сте начинаещи, или имате опит. Този вид маникюр несъмнено има няколко преимущества пред елементарния:

  • Полимерите, от които е построен гел лакът, прилепват компактно към нокътната плочка.

  • Издържа до няколко седмици без появяването на пукнатини или лющене.

  • Изсъхва в границите на няколко секунди, с помощта на формулата, която се изпича в лампа.

  • Служи като самобитен щит сред нокътя и външните фактори. Прави го по-устойчив на строшаване и разединение.

Перфектният маникюр

Време е да изберете своя боеприпас за хубост на ноктите. Първото нещо, от което се нуждаете, е пъстър лак. Полската марка ви дава опцията да изберете сред богата палитра от цветове на гел лаковете, които създава. Наситените пигменти обезпечават компактно покритие на ноктите още от първия пласт и не образуват петна. Изсъхват бързо в лампата без да се събират или образуват балончета и подаряват ноктите с хубав и кондензиран цвят с металически, ослепителен или непрозрачен свършек.

Вече не е належащо даже да се стараете да поддържате ноктите си дълги. Ако те са с по-тънка конструкция и са предразположени към начупване, това не трябва да ви тормози. Разполагате ли с най-хубавия гел за създаване на нокти, то съвършенството е обезпечено. Claresa Soft & Easy Builder Gel UV/LED Baby Pink е отличен артикул, който се предлага в 4 нюанса. Сред тях са:

  • Прозрачен, служител като изравняваща цвета база. Идеален за основа под цветни лакове. Подсилва пигментите още повече.

  • Нюд, който се слива с кожата на пръстите и придава чист и поддържан тип. Идеален за типичен визии. Покрива до 90% и е изцяло подобаващ за независимо приложение.

  • Млечно розово, с бели подтонове. Идеално за основа на френски маникюр и извънредно покривен при независимо нанасяне.

  • Бонбонено розово, още веднъж замества цветния лак, като придава компактно покритие.

Този артикул има още няколко преимущества, които сигурно улесняват работата с него както при начинаещите в маникюра, по този начин и при експертите. Разработен е по новаторска технология, наречена “течна памет ”, която предотвратява събирането на лака в зоната на кутикулите. Формулата Heatless защищава нокътните плочки и не провокира дискомфорт под формата на парене.

Време е да поглезите ноктите си с хубост, а с цел да го постигнете, можете да се потопите в разнообразието от артикули на онлайн магазин MAKEUP!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР