Растяща Луна (до 26 август) – тази фаза благоприятно влияе

...
Растяща Луна (до 26 август) – тази фаза благоприятно влияе
Коментари Харесай

До 15:20ч денят е неудачен, да не се започват нови дела

Растяща Луна (до 26 август) – тази фаза удобно въздейства върху самочувствието и настроението на хората. В този интервал се предлага да се стартират нови каузи, само че да се обръща внимание на рекомендациите на лунния ден и празният ход на Луната. Увеличава се виталната сила. Може да се укрепва имунната система.

Препоръчва се профилактично лекуване – банкет на витамини, хранителни добавки. Благоприятно е за процедури подхранващи кожата, ноктите, косата. В това време нашият организъм жадно гълтам всичко, което попадне в него. Затова е нужно да се следи за храненето – то би трябвало да бъде пълноценно и качествено.

Освен при растяща Луна, също и заради ретроградният Марс (до 28 август) не се предлагат хирургични интервенции. Рискувате прекалено много да има затруднения. Раните зарастват по-трудно и белезите остават по-дълбоки и грозни. При животоспасяващи и незабавни интервенции тези правила не се вземат под внимание. Също по този начин не се предлага да се вадят зъби, изключително от 20 до 23 август в това число, когато Луната минава през знаците Стрелец и Козирог. След това от 26 август стартира пълнолуние и също е рисково. По това време има мощни кръвотечения, получават се кръвоизливи.

Луната е в символ Стрелец до 07:02ч на 21 август.

Подходящо време за решение на административни и правови въпроси. Препоръчва се да не се вземат значими съществени решения. Сега хората са настроени идеалистично и метафизичен. Социалния и публичния живот се засилват. Лесно се възприема всякаква информация. Добре е освен да се получават нови познания, само че и да се предават познания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси правдивост и да се търси правото. Да се заобикалят деянията на несъразмерен оптимизъм и горделивост. Засилва се стремежът към самопризнание, желанието да се блесне пред другите със познания, умения. Ограниченията се понасят мъчно. Подхожда за закупуване на парфюми с аромати от източния пазар, ванилия, карамфил, амбра, също и наситени плодово-цветни аромати.

Добре се поддава лекуването на белите дробове. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Не би трябвало да се ядат ябълки, може да провокират разстройство на стомаха. Уязвими са черен дроб, жлъчка, бедрата, седалищният нерв.

Доминиращ е 9 лунен ден от 15:20ч на 19 август до 16:17ч на 20 август.

Счита се за първия сериозен ден от лунния цикъл. Опасен ден носещ самозаблуди, измами. Не изключително сполучлив. Хората в този момент са доста прочувствени. Нежелателно е да се основава напрежение. Ако вътрешното положение се наруши, налага се малко време да се прекара в резонансна конюнктура: след пребиваването измежду доста хора, останете в тясно другарство или усамотение. Мъчете се да прогоните от себе си паниките, страховете и мрачните мисли. Желанията и помислите би трябвало да са чисти. Не започвайте разногласия. Безсмислено е в този момент да настоявате на своето. За предпазване на стабилността е значимо да не се дават недомислени обещания и да не се вършат прибързани заключения.

Неблагоприятен ден за започване на нови каузи. Продължавайте да се занимавате с това, което към този момент сте почнали. Ако през днешния ден ви цъфне кактус, това предсказва положително. Ако сте сънували неприятни сънища, кошмари, това са неприятни знаци. Най-силно предизвестие за наближаващи проблеми е да разлеете мляко или счупено огледало.

На нивото на тялото денят е обвързван с гърдите. Не е добър симптом, в случай че ви болят гърдите, ребрата. Междуребрената невралгия е знак за прочувствена ненормалност. При доста хора през днешния ден се обострят заболяванията на сърцето. Да внимават хората със стенокардия. Психиката този ден се претрупва от нерешените проблеми и комплексите. Засилват се уплахите. Добре е да се въздържате от полови връзки.

10 лунен от 16:17ч на 20 август до 17:00ч на 21 август. Символ на деня е шадраван.

Денят е подобаващ за деен отдих. Излишната сила я отправяйте в нужното русло за положителни и съзидателни каузи. Благоприятно е за всевъзможни инициативи. Засилва се интуицията и може на подсъзнателно ниво да търсите отговори на въпроси, които ви интересуват.

Денят е неразривно обвързван със фамилните връзки и кръвното роднинство. В човек се включва кармичната памет. Всичко, което е обвързвано със фамилията в този момент е удачно. Може да навестите родственици, да ги съберете на вечеря, да гледате фамилни клипчета, фотоси. Семейните хора претърпяват този ден удобно, само че на тези, които са сами им е по-тежко. При тях може да се ускори възприятието за тревога и горест.

Сега е време единствено за прояви на обич. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, единствено в типичен вид.(след 16:17ч)

Подстрижка - Препоръчва се да отложите подстрижката и боядисване на косите през целия ден. Може да се появят нови болести скоро. Прически можете да си вършиме всевъзможни и да разчесвате косите по-често. Това ще ускори притока на галактическата сила и ще усъвършенства вашето самочувствие.

Днес е 3 безоблачен ден – уместно е за енергийно изчистване посредством четене на молебствия и мантри. Стремете се към креативно проявяване и може да ви посетят огряния и открития. Парите получени в този ден се смятат за благи. Полезно е да се занимавате с домашни каузи и да помагате на околните си. Не би трябвало да се сквернослови и да се богохулства.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР