Расте интересът към закупуване на земеделски земи на лизинг, сочат

...
Расте интересът към закупуване на земеделски земи на лизинг, сочат
Коментари Харесай

Горещо: Бърз и изгоден лизинг на земя от "Агрион Финанс"

Расте ползата към закупуване на аграрни земи на лизинг, сочат данните на кредитиращата компания „ Агрион финанс “. Дружеството към този момент има нови, по-изгодни условия за финансиране на земеделците, които притеглят от ден на ден аграрни производители в офисите на компанията.

Всички, които се интересуват от земя на лизинг, към този момент могат да се възползват от по-ниските лихви, гъвкавите условия и ускорените периоди за разпределяне на парите.

„ Решихме да облекчим оптимално достъпа на дребните и междинни производители до бързо и елементарно финансиране. Сега те могат да получат нужните им средства при съкратени периоди, преференциални лихви и облекчени условия при кандидатстване за финансиране “, обявиха от компанията.

Огромно преимущество е че „ Агрион финанс “ отпуска до 100% от пазарната оценка на земята, обект на лизинга. Така, в случай че цената на определения терен съответствува с оценката, на лизингополучателя не се постанова да взе участие със лични средства в договорката, а непосредствено стартира да си заплаща вноските по лизинга.

Това дава глътка въздух на тези, които нямат свободни пари и се постанова да търсят банково или друго финансиране, с цел да си обезпечат нужното самоучастие. Намалената рента обезпечава спомагателни средства за фермерите.

Сериозно облекчение е и правенето на самостоятелен погасителен проект за всеки лизингополучател. „ Агрион Финанс” може да разсрочи изплащането на земята за интервал до 10 години, като според от финансовите потоци на клиента си, вноска може да се заплаща даже единствено един път годишно.

„ Агрион Финанс “ не удържа такси за разглеждане на документите и за оценка на обезпечението, за за разлика от огромна част от банките. Пазарната оценка на мечтаната земеделска земя се прави от специалистите на „ Агрион “ безусловно гратис.

Размерът на отпуснатото финансиране не зависи от прихода на физическото лице, а се дефинира от цената на парцела, който се предлага за поръчителство. Това е крачка напред към подпомагането на бизнесмени, които занапред започват своя бизнес. Предвидена е и опция сдружението да финансира разноските по прехвърлянето на парцела.

Информация за цялостните условия по финансовите артикули на „ Агрион Финанс “ може да бъде открита на уеб страницата на компанията на адрес www.agrion.bg/finance/, на националния телефон 0800 111 66 или във всеки един от офисите на сдружението в цялата страна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР