Расте броят на ранените при адската катастрофа между кола и

...
Расте броят на ранените при адската катастрофа между кола и
Коментари Харесай

Извънредно съобщение от болницата: Расте броят на пострадалите при адската катастрофа с автобус край Враца, има и хора от Монтанско

Расте броят на ранените при адската злополука сред кола и рейс на обходния път във Враца, оповестиха изключително от болничното заведение в града. Както организация BulNews първо заяви, случаят стана към 7,30 часа на кръстовището с Криводолско шосе. Аевтобус, пренасящ доста деца към учебно заведение, е пътувал по линията Лиляче – Враца. На кръстовището на обхода водачът не е спрял на знак „ Стоп “, а напряко излязъл на интернационалния път Е-79. В този миг от Видин е идвал монтански „ Опел Астра “, който непосредствено е блъснал странично рейса и го е обърнал на пътя.

При рухването рейсът на " Автобусни транспорти " Враца е затиснал лекия автомобил. На мястото на злополуката са пристигнали три коли за спешна помощ. Пострадали са 8 индивида от рейса и 4-мата пасажери от леката кола. Te са откарани в центъра за незабавна здравна помощ, като всички са без заплаха за живота. Най-тежко е положението на 19-годишно момиче, което има рана на главата. Други трима са със съществени контузии, само че те също не са животозастрашаващи. Трафикът по околовръстният път на Враца към момента е усложнен, до момента в който полицията проверява и документира ПТП-то. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР