Ръстът на 22- годишната девойка в момента е 195 см,

...
Ръстът на 22- годишната девойка в момента е 195 см,
Коментари Харесай

Красавицата с разкошна фигура и най-дълги крака в САЩ се оплака от дискриминация

Ръстът на 22- годишната госпожица сега е 195 см, а дължината на краката й — 129,5 см. Феноменалният растеж към този момент й е донесъл не малко паники. Американката Чейз Кенеди (Chase Kennedy) е израснала до 185 см, когато е била 13-годишна, поради което е получавала много подигравки и насмешки от своите връстници. Сега девойката има дължина на краката, рекордна за Съединени американски щати.



Благодарение на необичайния си растеж, девойката е съумяла да се изяви в баскетбола, само че към момента не може да реализира фантазията на своя живот - да работи като модел. Споре думите на Чейз, няколко фешън организации са отхвърлили кандидатурата й поради прекомерно високия растеж, което американката с дълги крайници смята като неправда и дискриминация.



Чейз признава, че единствено с помощта на доста вътрешни старания е съумяла да се оправи с комплекса за непълноценност, който бил последица от неуместните смешки на съучениците й. В детството си девойката буйно мечтала да бъде по-ниска, само че по-късно се харесала такава каквато е.



" Аз одобрявам краката си. Харесва ми, че съм висока. Аз дори нося обувки на високи токчета и не желая да бъда друга ", декларира Чейз.



Благодарение на дългите си крайници и луксозната си фигура Чейз Кенеди към този момент има съвсем 40 хиляди почитатели в Instagram, които се възхищават на хубостта на девойката. Самата дългокрака американка е уверена, че рано или късно ще реализира своята фантазия и ще стане модел.



Превод и редакция: БЛИЦ



*typical post of wishing I was at the beach instead of studying
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР