Ръст на разбитите автомобили във Варна. Банда върлува из морския

...
Ръст на разбитите автомобили във Варна. Банда върлува из морския
Коментари Харесай

Нарастват автокражбите, отмъкват части и вещи от коли

Ръст на разрушените коли във Варна. Банда върлува из морския град и краде елементи и движимости от коли. Зрителка на NOVA изпрати фрагменти от автокражба, като твърди, че апаш е отмъкнал акумулатора на колата й. Това е станало на 29 ноември.

" Беше една от студените вечери и нямаше никой по улиците. Може би по тази причина причинителят е избрал тъкмо това време. На записите от видеокамерите се вижда по какъв начин той се пробва да отвори редица коли. Той ревизира дали колите са заключени. Откраднат е акумулатора, зарядно за телефон, както и принадлежности на мъжа ми. Щетите са на стойност към 380 лева ", сподели пострадалата Яна Михалева.

Тя не е подала тъжба в полицията, тъй като мисли, че това ще отнеме доста време. Не има намерение да промени решението си.

" Просто съм майка на 3 деца и нямам доста време. А това е най-смущаващото - той е видял 3 столчета и нищо не го е спряло. Това значи, че няма спирачки, асболютно деградирал е Михалева е майка на 3 деца и няма време ", споделя още Михалева.

По данни на полицията във Варна за ноември са регистрирани 19 обири на движимости в коли, в това число и на авточасти. Разкрити са 4 закононарушения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР