расотата на много от родните випове е резултат на поне

...
расотата на много от родните випове е резултат на поне
Коментари Харесай

Менте красота: Ето кои бг звезди са с най-много тунинг и силикон

расотата на доста от родните випове е резултат на най-малко една пластична интервенция и няколко естетични корекции, а шампионки измежду известните хубавици са българското барби Андреа Иванова и моделката Катрин Вачева.

С днешна дата съвсем няма звезда от pодния шоyбизнес, която да не е лягала под ножа за някаква промяна. Едни от най-страстните фенове на пластмасовата хубост се оказаха попфолк певиците, следвани от моделки, модерните в последно време инфлуенсърки и актриси. Доскоро малко на брой бяха смелите измежду звездите у нас, които намерено говореха за  пластичните си интервенции. Повечето известни дами и господа успяваха да прикрият корекциите си и оправдаваха измененията си с деен метод на живот, спорт, диети и приема на доста вода. Днес интервенциите на звездите не могат да останат скрити, тъй като множеството от тях са направени по този начин, че преднамерено да се набиват в лицето на почитателите.

Катрин Вачева се обезобрази след серия несполучливи пластични интервенции и естетични корекции. Пишман моделката е една от първите легнали под ножа за понижаване на носа, след няколко несполучливи ринопластики, Вачева остана съвсем без обонятелен орган. Следваха провалени интервенции на устата, брадичката, скулите и формата на очите. Катрин бе една от първите, които се похвалиха с това, че си е присадила вежди в клиника в Турция, само че и тази операция се оказала несполучлива. Според градската клевета преди години моделката с провокативна осанка даже се възползвала от интервенция за смяна на цвета на очите в клиника в Индия. „ Писна ми цялостен живот да нося лещи “ - вайкала се измежду близки Вачева. Въпреки сериозния тунинг по себе си визията на Катето продължава да предизвика отрицателни мнения в общественото пространство. Според множеството тъкмо неправилните интервенции са я трансформирали в чудовище.

Така нареченото българско Барби нашумя с големите си силиконови устни. Над 25 вливки хиалуронов филър има сложени в джуките си атрактивната русокоска. Така тя води класацията у нас за най-големи устни. За да реализира чудноватия си външен тип, младото момиче от Бургас се е подложило на серия от интервенции, сред които промяна на брадичката и долната челюст с филъри и над 1200 кубика силиконови импланти в гърдите. Бг барбито споделя, че при последваща интервенция обмисля да сложи двойно по-големи гръдни импланти. Атрактивната визия на Андреа предизвика редица обидни мнения. И до момента в който почитателите я засипват с рецензии, тя е безапелационна, че не стопира да получава оферти за секс, срещи или пътувания.

В последната година ринопластиката се трансформира в фешън тренд измежду звездите у нас. Последна с нова интервенция на нослето се похвали певицата Алисия. Това не е първата промяна за звездата, съгласно осведомени миньончето подрязва обонятелния си орган най-малко за трети път, а от последните й фотоси се вижда, че не е останало съвсем нищо от него. Промяната не остана незабелязана от почитателите й, които незабавно я нападнаха с мнения, че е следващата жертва на пластичната хирургия, други даже я посъветваха да съди хирурга, който й е предизвикал това.

Един от най-пресните и шокиращи образци за сериозна естетична промяна е смяната на фолкзвездата Преслава. С лека ръка звездата на родния попфолк се раздели с формата на емблематичния си нос и се снабди с малко носле вид Майкъл Джексън. Коренната смяна във визията на Преси се дължи на още няколко корекции, сред които издължена брадичка благодарение на имплант, както и поредност от инжекции с филър за нова форма на скулите и устните. Корекциите  на певицата не съумяха да останат скрити от феновете и множеството възроптаха против тях, като я заляха с отрицателни мнения. Феновете й стигнаха до такава степен, че рапортуваха профила на Преслава в Инстаграм и той беше спрян за малко. Като причина за отчетите почитателите й посочваха противоречие на индивида от фотосите с действителната персона, стояща зад профила. Феновете йи бяха безапелационни, че интервенциите на Преслава са били изцяло неуместни и по този метод звездата е изгубила чара и отличителността си и се е трансформирала в една от всички пластмасови кукли.

Камелия също се трансформира в жертва на тежка рецензия от страна на почитателите след решението си да се подложи на ринопластика. Няколко месеца откакто навърши 50 години, попфолк певицата клъцна носа си. Блондинката, която постоянно е успявала да предизвика с външния си тип, показа за интервенцията си сама в обществените мрежи. Резултатът беше толкоз забележим, че нямаше по какъв начин да остане прикрит по този начин или другояче, а феновете й я съпоставиха с колежките й Преслава и Емилия. Някои бяха много по-критични и споделиха, че съгласно тях певицата се е обезобразила. „ Защо, по дяволите, всички желаете да изглеждате по един и същи метод - джуки, носове, скули “? „ Страшна мода, нямам думи. Беше толкоз красива. И тя изперка “, бяха единствено част от мненията, залели певицата, откакто призна за корекцията си. Така Камелия, която беше една от дребното, които залагаха на естествената си визия, отнесе много рецензии след решението си да промени формата на носа.

Алекс и Даниел Петканови легнаха дружно под ножа. Благодарение на обществените мрежи разбрахме, че интервенциите на двамата са били осъществени едновременно. Петканови понесоха много насмешки, откакто качиха фамилната си фотография от болница в Турция, където бяха осъществени интервенциите. Особено комично беше посрещнато решението на лудия кореспондент да ореже носа си. Той се оправда, че операцията била мощно нужна поради проблеми с дишането. Сравнително по-успешна беше интервенцията на Дани за присаждане на коса, написа " Телеграф ".
 
Тийнидолът Биляниш, която се славеше с натуралната си хубост, напълно неотдавна изненада феновете си с цялостна пазва. Моделката реши да се сбогува с натуралната си визия, като уголеми бюста си, за пропее чалга в „ Пайнер “. Не липсваха рецензии във връзка с силиконовия бюст на певицата.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР