Расисткият скандал по време на европейската квалификация между България и

...
Расисткият скандал по време на европейската квалификация между България и
Коментари Харесай

"Сън": Англичаните са кръстоносците в битката с расизма

Расисткият скандал по време на европейската подготовка сред България и Англия в София продължава да бъде съществена тематика на медиите на Острова. Срещата на " Васил Левски " бе прекъсвана на два пъти поради расистки викания от трибуните, а фрагменти с почитатели, правещи нацистки знаци и издаващи маймунски звуци се появиха даже в ефира на британска телевизия. Гостите завоюваха мача с с 6:0, а България чака тежно наказване.
Английска телевизия сподели нацистките знаци и обидите към футболистите (ВИДЕО) Според фрагментите обект на виковете е Тайрън Мингс
Таблоидът " Сън " назова играчите на Гарет Саутгейт " кръстоносци в борбата с расизма ". От изданието са безапелационни, че УЕФА не прави задоволително за оправянето с този проблем.

Снимка: Lap.bg

" Англия е благословена с група от млади играчи, които са кръстоносци, решени на всичко, с цел да надделеят в битката против расизма в международен мащаб. А в лицето на селекционера Гарет Саутгейт ние имаме интелигентен, ослепителен и водещ дипломат на тази неравна борба, който засрамва с дейностите си доста политици по света ", написа " Сън ".
Английските футболисти: Съжаляваме, че България беше показана от идиоти Рахийм Стърлинг се подигра на Балъков, Рашфорд похвали Ивелин Попов
" В София в понеделник вечерта всички тези хора направиха родината си горда, когато не отстъпиха от позицията си и на два пъти прекратиха мача с България, карайки група от жалки неонацисти да изоставен стадиона посрамени ", написа таблоидът и упорства за по-голяма отбрана на звездите си, които много постоянно стават жертви на сходни дейности из европейските терени.

Снимка: Lap.bg

" Сън " изброява 10 случая на расизъм против " Трите лъва ", като последният от тях е в София. Отбелязва се, че в 9 от тях са забъркани балкански страни, най-често България, Сърбия и страни от Бивша Югославия.
Балъков: Поднасям своите извинения на британските футболисти Селекционерът излезе с позиция във "Фейсбук "
Таблоидът отбелязва, че за деветте случая на расизъм, ориентиран към британски футболисти на интернационално равнище, санкциите са " смешните 350 хиляди паунда " и твърди, че борбата на УЕФА за премахване на този проблем " очевидно не дава резултат " и пледира за по-жестоки санкции, като се стартира точно от България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР