Расисткият скандал на мача между България и Англия (0:6) е

...
Расисткият скандал на мача между България и Англия (0:6) е
Коментари Харесай

Расисткият скандал е бил предварително планиран, твърди български национал

Расисткият скандал на мача сред България и Англия (0:6) е бил авансово плануван и съгласуван. Това е декларирал български народен играч пред британски играчи, написа ”Скай спортс ”, представен от ”Дневник ”.
Името на българския футболист не се посочва. Според информацията, той се извинил пред противника за станалото на " Васил Левски ". През първото време играта два пъти беше прекъсвана поради расистки дейности. На почивката капитанът на България Ивелин Попов беседва с български ентусиасти, за което бе окуражителен от създателя на първия гол Маркъс Рашфорд.

Кадри на британска телевизия демонстрираха група почитатели, които насочат нацистки привет с изпъната във въздуха ръка. След първото полувреме към 50 почитатели, облечени в черно, напуснаха бранш Б.

Любители на футбола разясниха в обществените мрежи, че " фашетата са по стадионите още от зората на демокрацията. И никой не е опитвал да реши този проблем, дори са се възползвали от тях ".

И още:

" Англичаните от месеци плачкат че имало расизъм и да отидеш да правиш нацистки поздрави и да издадваш маймунски звуци би трябвало да си или безумен или заплатен. А ония са евентуално и двете. "

" Интересно, " възмутеният " министър председател не сподели по какъв начин ще се действа с " групата олигофрени ". Ще ги търсят ли, ще ги арестуват ли? Щото ги има записани, лицата им са в камерите, даже на суичърите им написа от коя групичка са. Не е нужно да си ФБР или Шерлок Холмс, с цел да ги намериш. "

" То е доста мъчно да се сетиш: 50-ина лепилари от " София-запад " пристигнаха, изиграха си театрото, че да ги видят и си напуснаха още в края на първото полувреме. Верно ли би трябвало да го обясняваме и това? "

" Напълно съм склонен, че беше интензивно мероприятие. Явно бяха преднамерено докарани, инструктирани и оставени да си изиграят номера шепата лумпени. Атмосферата бе нагнетявана авансово и напоително. И... сърпрааайййз! Всички приказват за това, а не за бакиите в китната ни Мамковина, за избори, платформи и претенденти. Че и Полфрийман ще си тръгне, без някой да обърне внимание. "

" Англетата също са на спекулация: ние още веднъж се оказахме потребните идиоти, посредством които те могат да размият и да изнесат на открито личните си расистки проблеми. А и в този миг всяко даже леекинко отклонение на вниманието на необятните британски маси плебс от вътрешните брекзитджийски бакии, а и от особата на самия внук на турския гражданин идва дюшеш. "

" Да не забравяме, че ФИФА-та и УЕФА-та същи си викат " благодат версин " за тази комфортна топка за техните акции.
Бе... всички печелят!
Само българите губят. "

" Защо се позволява на тези изроди да петнят името на България?! Не ни ли стига, че не можем да играем? "

" МВР-то няма да закача татуираните келеши, че ще са нужни свежи за КОНТРАПРОТЕСТА в поддръжка на Гешеф. "

" Униформените олигфорени на Младен Метов-Илиянски надали имат топки да се занимават с нещо толкоз рисково и за тях като футболно безчинство и расизъм.
Далеч по-лесно е да преджобваш възпитаници за фас трева, да клечиш като труженичка по автомагистралите и да заплашваш неуместни публицисти! "

" Да аплодираш политик, че е построил път, болница или мост е все едно да благодариш на банкомат, че ти дава пари! "

" Расисткият скандал е бил авансово плануван. Не се изискваше доста разум, с цел да се разбере още по време на мача. "

" Тези същите нали ги използваха за един различен протест? Нещо с бъдещия популярен основен прокурор? Там би трябвало да се търсят и сегашните им работодатели. "

" Ингилизите таман си търсиха " заряд " около брекзита... И май си го откриха. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР