Расистките скандали не подминаха и Шампионската лига, като и този

...
Расистките скандали не подминаха и Шампионската лига, като и този
Коментари Харесай

"Ние не сме расисти" върху българското знаме на мач на "Ливърпул"

Расистките кавги не подминаха и Шампионската лига, като и този път има българско присъединяване. Само че с позитивен знак.

По време на мача от груповата фаза на най-силния европейски клубен шампионат сред " Генк " и " Ливърпул " в Белгия на трибуните беше видяно българското знаме. Върху него имаше надпис на британски " Ние не сме расисти ".

Снимка: Reuters

То се появява дни след огромния скандал на мача от квалификациите за Евро 2020 в София сред националните тимове на България и Англия. Той беше преустановяван два пъти през първото полувреме поради неприемливи звуци от трибуните.
Маймунските звуци, поради които мачът с Англия беше пресечен (ВИДЕО) "Ройтерс " популяризира фрагменти, на които ясно се чуват подвикванията от трибуните
В контраст на българското заявление в Белгия беше различен афиш, повдигнат от самите почитатели на " Ливърпул ". На него главата на нападателя Дивок Ориги беше инсталирана върху непознато голо мъжко тяло и до трофея от Шампионската лига.
Нов расистки скандал... поради голия Ориги (СНИМКА) Плакат, повдигнат от почитатели на "Ливърпул ", може да докара наказване на клуба
Транспарантът беше свален преди началото на срещата от британски стюард.

От клуба обаче показаха острото си неодобрение от дейностите на почитателите и дефинираха банера като " Напълно недопустим ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР