Рашков е безспорен, авторитетен професионалист. Предстоят разговори за председател на

...
Рашков е безспорен, авторитетен професионалист. Предстоят разговори за председател на
Коментари Харесай

Ново 20! ДБ депутат хвали Рашков

Рашков е неоспорим, влиятелен експерт. Предстоят диалози за ръководител на КПКОНПИ.

Това разгласи депутатът от Демократична България Атанас Славов и евентуално хвърли в неразбиране личните си гласоподаватели, откакто стана ясно, че министър председателят Петков желае да махме Рашков от Министерство на вътрешните работи и да го постави отпред на камисията за битка с корупцията, защото „бил доста възрастен“.

Славов смята, че държавното управление на малцинството не може да трае дълго, само че най-малко един-два месеца можело.

Според Славов всички членове на КПКОНПИ трябвало да имат юридическо обучение, ще бъдат провеждани инспекции за честност. Защитата на подателите на сигнали също е усъвършенствана, сподели той по Нова.

За да се случи държавно управление на малцинството би трябвало да има плаващо болшинство по основните цели. Важно е по какъв начин се обезпечава то – като разчитаме на отлюспени хора или ще желаяме намерено поддръжка по няколко целта, което избираме от Демократична България. Очевидно е, че няма по какъв начин държавно управление на малцинството да продължи дълго време, разсъждава още Славов.

Според него е все по-малко евентуално да има друго болшинство.

Трябва да се потърси поддръжка да се осъществят основните цели до края на годината. Искаме ясно болшинство, а не задкулисие. Няма да се бърза с внасянето на оставките на министрите от Има Такъв Народ, мисли Славов.

Той не сподели дали Демократична България ще се отдръпна също от счупената коалиция.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР