Ръш Лимбо, най-известният политически водещ на радио в САЩ, заяви

...
Ръш Лимбо, най-известният политически водещ на радио в САЩ, заяви
Коментари Харесай

Известен радио водещ обяви в ефир: Имам рак на белите дробове

Ръш Лимбо, най-известният политически водещ на радио в Съединени американски щати, съобщи в понеделник, че стартира лекуване за рак на белия дроб. 69-годишният Лимбо съобщи пред радио аудиторията си в понеделник, че е диагностициран с напреднал етап на болестта. Той сподели, че диагнозата е доказана на 20 януари.

Но "ще има дни, в които няма да мога да бъда тук, тъй като ще се церя или ще отвръщам на лекуване. ", сподели Лимбо.

Той е водещ на "Шоуто на Ръш Лимбо " в народен ефир от 31 години. Той е републиканска партийна икона и непосредствен съдружник на президента Тръмп.
Наскоро президентът назова Лимбо "голяма звезда, която в никакъв случай не се размаха макар хитовите подправени вести, които трябваше да издържи. Гласът му е надалеч по-голям от техния! "

Лимбо сподели в края на програмата в понеделник, че възнамерява да бъде в ефир във вторник и още веднъж в ефир в четвъртък.
"Намерението ми е да пристигам всеки ден тук, което мога и да извършвам тази стратегия толкоз обикновено и толкоз умело и толкоз експертно, колкото всеки ден, тъй като това е източникът на моето най-голямо задоволство ", сподели Лимбо
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР