Ръсел Уестбрук си тръгва от Оклахома Сити след повече от

...
Ръсел Уестбрук си тръгва от Оклахома Сити след повече от
Коментари Харесай

Уестбрук се сбогува с ОКС с трогателно писмо

Ръсел Уестбрук си потегля от Оклахома Сити след повече от 10 години в тима, а на прощаване с Тъндър употребява профилите си в обществените мрежи, с цел да изрази благодарността си към локалната общественост. 30-годишният баскетболист ще продължи кариерата си в състава на Хюстън, където още веднъж ще играе един до друг с Джеймс Хардън.

“Не знам от кое място да стартира, с цел да предам посредством думи страстите, които чувствам в този момент. Това беше едно необикновено странствуване, Оклахома! Когато пристигнах тук, бях на 18-години, любопитен и въобще не съм си представял всички невероятни неща, които щяха да ми се случат. В Оклахома израснах, заобиколен от страхотна група хора. Хората са тези, които вършат това място толкоз особено. От почитателите, през треньорите, съотборниците, цялата организация, господин Бенет, Сам Прести, моите другари и цялата общественост. Вие вършиме Оклахома толкоз красиво място и сте повода да боготворя всяка една секунда, в която играех тук. Подкрепяхте ме постоянно и стояхте до мен в положително и неприятно. Благодарен съм вечно. Запознах се с толкоз доста прелестни хора, които помогнаха да се трансформира в този мъж, който съм в този момент. Надявам се, че съм оставил отпечатък в общността на Оклахома по този начин, както Оклахома остави отпечатък върху мен и фамилията ми. Тръгвам си с толкоз доста другари и толкоз доста признателност. Благодарността ми в никакъв случай няма да е задоволителна за това, че постоянно бяхте до мен. Беше фантазия и същинска буря!”, написа Уестбрук.

Russ says goodbye to OKC

(via @russwest44) pic.twitter.com/jgpl9mxtpK
— Bleacher Report (@BleacherReport) July 12, 2019 Уестбрук е осемкратен участник в Мача на звездите, през 2017 година бе определен за “Най-полезен играч” на постоянния сезон в НБА, а през всеки един от последните три сезона непроменяемо записва “трипъл-дабъл” приблизително на мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР