Ръсел Уестбрук говори пред медиите за първи път с екипа

...
Ръсел Уестбрук говори пред медиите за първи път с екипа
Коментари Харесай

Уестбрук: С Хардън се разбираме чудесно

Ръсел Уестбрук приказва пред медиите за първи път с екипа на Хюстън Рокетс, а предстоящо най-вече въпроси към суперзвездата имаше по отношение на събирането му в един тим с Джеймс Хардън. Двамата играха дружно в Оклахома Сити Тъндър, а в този момент още веднъж ще оформят убийствено дуо, само че към този момент в щата Тексас.

“С Джеймс Хардън имаме доста мощна връзка. Винаги сме поддържали контакт през годините, виждали сме се. Идването ми в Хюстън се трансформира в един от най-натоварените и шантави моменти, които съм преживявал. През всеки сезон сме си отправяли провокации. Помагаме си да бъдем по-добри играчи”, стартира Ръс.
“Всеки ден ще търсим метод да ставаме по-добри, да оказваме помощ на Хюстън да бъде по-добър тим, да побеждаваме. Гладни сме за триумфи. Искаме да предадем това и на останалите в организацията”, продължи Уестбрук.

“Винаги виждам на всичко протичащо се като благословия. И до през днешния ден не преставам да употребявам всички хора, които ме подценяват и се съмняват в мен като мотивация и гориво. Гледам напред и съм позитивно надъхан. Не одобрявам нищо за даденост”, показа още теой.

“Майк Д’Антъни е страховит. Имаме отлични връзки около националния тим. Отворен съм към системата му и вижданията му. Искам да пасна мигновено и да оказвам помощ на Хюстън да печели”, приключи звездата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР