Ръсел Бранд направи изненадваща изповед в Instagram, коментирайки любовните си

...
Ръсел Бранд направи изненадваща изповед в Instagram, коментирайки любовните си
Коментари Харесай

Ръсел Бранд: Почти цял живот съм с разбито сърце - slava.bg

Ръсел Бранд направи изненадваща изповед в Instagram, разяснявайки любовните си несполуки. Актьорът показа, че съвсем цялостен живот е бил с разрушено сърце, дни откакто някогашната му брачна половинка Кейти Пери разкри, че е бременна от годеника си Орландо Блум.

„ Някога разбивали ли са ви сърцето? Аз съм с разрушено сърце съвсем цялостен живот “, показа във видеото артистът, който от 2017 е женен за Лаура Галахър.

Комедиантът, който сега е на турне в Австралия разкри още, че въпреки да е сменял постоянно партньорките си, доста пъти се е влюбвал и съпостави несподелената обич със „ гибел “. Звездата издаде още, че постоянно е бил скрито захласнат от партньорките.

Бранд се венча за Кейти Пери през октомври 2010, близо година откакто към този момент излизаше с нея. Двойката се разведе през декември 2011 поради „ непреодолими разлики “, като Пери разяснява тогава, че има прекомерно ангажиран график и още не е подготвена за деца.

В изявление дни преди развода Ръсел искрено разкри, че към момента е влюбен в Пери, само че вижда, че нещата няма да се получат сред тях.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР