Рапидо Експрес енд Лоджистикс“ ООД България подписа стратегическо споразумение за

...
Рапидо Експрес енд Лоджистикс“ ООД България подписа стратегическо споразумение за
Коментари Харесай

България става част от европейската мрежа на DHL Parcel с партньорството на Рапидо

„ Рапидо Експрес енд Лоджистикс “ ООД България подписа стратегическо съглашение за присъединение към европейската мрежа на DHL Parcel.

Продължаващото разширение на мрежата на DHL Parcel в съдействие с локални сътрудници в нови четири страни – България, Ирландия, Румъния и Хърватия, е в сходство със тактиката на компанията да продължи развиването на европейския пазар за електронна търговия и да предлага на клиентите си допустимо най-широкообхватната инфраструктура. Конкретната цел е да се откри наличие във всички основни европейски пазари за електронна търговия до края на 2018 година

„ Присъединяването ни като единствен сътрудник за България към тази паневропейска мрежа е висока оценка за всичко, което сме построили в „ Рапидо “. За нас като една от най-бързо растящите куриерски компании в България, оценката на водач в сектора с опита и имиджа на DHL Parcel е най-хубавият отзив за качеството на предоставяните от нас услуги. По-важното е, че българските ни клиенти действително ще се възползват от потвърдените стандарти и от допустимо най-широкообхватната куриерска конструкция в Европа, получавайки достъп до мрежа от над 50 000 офиса. Същевременно цената ще е налична и за онлайн търговците “, сподели Радослав Крумов, шеф на „ Рапидо Експрес енд Лоджистикс “.

„ Ние имаме вяра в европейската концепция и осъзнаваме, че хората на континента копнеят за общественост “, сподели Юрген Гердес, Изпълнителен шеф, Пощенска и колетна електронна търговия в Deutsche Post DHL Group, добавяйки, че „ Обединените посредством доставки страни на Европа “ са повече от единствено логистична мрежа. Те способстват за основаването на по-силно възприятие за общественост измежду европейските жители.

Днес към шест милиарда търговски електронни колета се доставят в границите на Европа всяка година, като Германия, Франция и Англия са най-обширните пазари за електронна търговия. И даже в случай че промишлеността процъфтява като цяло, цялостният капацитет надалеч не е привършен в региона на трансграничната електронна търговия.

Според Евростат 55% от интернет потребителите в Европа към този момент пазарят онлайн, само че единствено 32% от тях вършат това и отвън страната си. Чрез разширение на мрежата си, DHL Parcel Europe ще предлага услуги, които дават отговор на стандартите на DHL в 26 страни, като предлага на онлайн търговците преимуществата на единна мрежова инфраструктура и уголемен и типов набор от услуги на всички тези пазари.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР