Рапърката Суити във фуксия "Валентино" и Тифани Хадиш в златиста

...
Рапърката Суити във фуксия "Валентино" и Тифани Хадиш в златиста
Коментари Харесай

„Цветът на сезона е фуксия“: Най-доброто от червения килим на наградите Грами

Рапърката Суити във фуксия "Валентино " и Тифани Хадиш в златиста "Прада " бяха измежду открояващите се звезди на аления килим на премиите Грами, съобщи Асошиейтед прес.

Били Портър също заложи на фуксия, само че с панталони, транспарантна риза и мантия "Валентино ". Криси Тийгън също беше в розово.

"Цветът на сезона май е фуксия ", сподели Портър пред И! Нюз.

Джъстин Бийбър заложи на сив необятен костюм, само че носеше плетена шапка в цвят фуксия. Съпругата му Хейли беше елегантна в бяло.

Суити смени тоалета си за сцената - черна дълга рокля "Оскар де ла Рента " със сребърен подробност на гърдите.

На черно за аления килим заложи и Лейди Гага - класическа черно-бяла рокля "Армани приве ", съчетана с диаманти. За сцената обаче тя избра сатенена сиво-зелена бална рокля.

Кънтри звездата Кари Ъндърууд беше с обилна оранжева пола в колорит на залязващо слънце и проблясващо боди.Бранди Карлайл носеше към 20 кг кристали върху цветен смокинг "Хюго Бос " с райета от същите кристали по панталоните и кръста.

"Най-накрая се трансформирам в нещо като Елтън Джон, за което си бленувам ", сподели тя.
 Кари Ъндърууд
Оливия Родриго се усмихваше в черна права рокля "Вивиан Уестууд "с лилави контури на силуета. Подобен тоалет носеше и Холзи . В черно на аления килим беше и Били Айлиш в "Рик Оуенс ". По късно тя го смени с тениска със фотография на починалия Тейлър Хокинс от Foo Fighters за осъществяването си на сцената.

Всички от корейската група BTS на аления килим бяха в елегантни костюми "Луи Вюитон " с кецове, само че за сцената се преоблякоха в черно.

H.E.R. отдаде респект на Арета Франклин в оранжево-жълт тоалет.

Синтия Ериво проблясваше в сребристо и сиво от "Луи Вюитон ".
 Синтия Ериво
Големият победител на вечерта Джон Батист носеше ослепителен черен костюм "Долче и Габана " с жълти елементи, каквито са цветовете на тима по ръгби от родния му Ню Орлиънс.

Меган дъ Стелиън избра тоалет в напълно друг жанр - прилепващ по тялото с щампа на пантера.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР