Рапърката Ники Минаж през последните седмици беше в окото на

...
Рапърката Ники Минаж през последните седмици беше в окото на
Коментари Харесай

Ники Минаж вдигна пищно парти за 1 РД на сина си

Рапърката Ники Минаж през последните седмици беше в окото на онлайн бурята поради свои изявления, свързани с имунизирането против Коронавирус. Но едно събитие в персоналния ѝ живот сигурно е разведрило настроението ѝ, написа каналът " Stars News " във vbox7.

Ники Минаж и брачният партньор ѝ Кенет Пери проведоха шарено празненство за първия рожден ден на сина си. Рапърката към момента не е разкрила по какъв начин се споделя момчето, само че с текста под фотосите се обръща към него с " Папа Беър (Татко Мечоч) ". " Ти си най-хубавото момче на целия свят. Не знам какво направих, с цел да те заслужа, само че дано Господ те благослови. Мама и баща няма да спрат да те обичат ", написа още тя.

Темата на празненството е било детското филче " Кунг-фу панда ". Имало забавни сладки почерпки за гостите - кексчета, близалки, торти на три етажа и шарени бонбони. Имало е и фото кабина, в която гостите са могли да си създадат фотография за спомен от събитието.

От обява на Ники Минаж излиза наяве, че децата са се забавлявали с рисунки на лицата, надуване на балони и разнородни игри. Рапърката признава, че към момента не е отворила всички дарове, само че благодари на хората, станали част от празника им.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР