Рапърката Миси Елиът ще бъде почетена с приза Авангард на

...
Рапърката Миси Елиът ще бъде почетена с приза Авангард на
Коментари Харесай

Рапърката Миси Елиът ще бъде почетена с награда „Авангард“ на MTV

Рапърката Миси Елиът ще бъде почетена с наградата " Авангард " на идната гала за видео музикалните награди на MTV, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

Отличието - еквивалент на приз за изцяло творчество, е връчено за първи път през 1984 година Първият му притежател е Дейвид Боуи . От 1991 година премията носи името на Майкъл Джексън. Въпреки че не се връчва всяка година, от 2013 година трофеят е неизменима част от наградното шоу. Сред най-скорошните му носители са Пинк, Риана, Кание Уест, Бионсе, Джъстин Тимбърлейк. Миналата година наградата беше присъден на Дженифър Лопес.



48-годишната Миси Елиът, същинското име на която е Мелиса Арнет Елиът, е спечелила седем видео музикални награди на MTV. Номинациите й за оценките са 41.

" Влиянието на Миси Елиът върху музикалния пейзаж е неоспоримо. Творческият й метод към основаването на музика няма аналог ", се показва в изказването, направено от уредниците.

Очаква се Елиът да се показа със свое осъществяване на шоуто - за първи път от 16 години. -->

Видео музикалните награди на MTV ще бъдат раздадени на 26 август в Нюарк, Ню Джърси. Тейлър Суифт и Ариана Гранде водят по номинации за оценките с по 10 на брой
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР