Рапърката Лизо получи най-много номинации - 8 за наградите "Грами",

...
Рапърката Лизо получи най-много номинации - 8 за наградите "Грами",
Коментари Харесай

Певицата Лизо е с 8 номинации за наградите Грами

Рапърката Лизо получи най-вече номинации - 8 за премиите "Грами ", до момента в който Били Айлиш и Лил Нас Екс са с по 6, заяви Асошиейтед прес.

Президентът и основен изпълнителен шеф на американската Национална звукозаписна академия Дебора Дугън съобщи, че песните "Spirit " на Бионсе и "You Need to Calm Down " на Тейлър Суифт ще се съревновават в категорията най-хубаво поп соло осъществяване. За премията в същата категория са номинирани и "Thruth Hurts " на Лизо, "Bad Guy " на Били Айлиш и "7 Rings " на Ариана Гранде.

Лизо получи номинации за албум на годината за дебютния си диск "Cuz I Love You ", ария и запис на годината за оглавилия чартовете шлагер "Thruth Hurts " и за най-хубав нов реализатор. Седемнадесетгодишната Били Айлиш е с номинации за четирите топ категории, като стана най-младият реализатор, постигнал този триумф в историята на премиите "Грами ". Лил Нас Екс е с номинации в три от четирите топ категории, в това число за албум и запис на годината за "Old Town Road ".

Гаф разкри номинациите за премиите "Грами "

За "Грами " за албум на годината са номинирани "I,I " на Бон Айвър, "Norman (Expletive) Rockwell " на Лана Дел Рей, "When We All Fall Asleep, Where Do We Go? " на Били Айлиш, "Thank U, Next " на Ариана Гранде, "I Used to Know Her " на H.E.R., "7 " на Лил Нас Екс, "Cuz I Love You " на Лизо, "Father of the Bride " на "Вампайър уикенд ".

Номинираните за "Грами " за запис на годината са "Hey, Ma " на Бон Айвър, "Bad Guy " на Били Айлиш, "7 Rings " на Ариана Гранде, "Hard Place " на H.E.R., "Talk " на Калид, "Old Town Road " на Лил Нас Екс с присъединяване на Били Рей Сайръс, "Thruth Hurts " на Лизо, "Sunflower " на Пост Малоун.

Награди "Грами " се присъждат в 84 категории. Церемонията по връчването на оценките ще се състои в "Стейпълс сентър " в Лос Анджелис на 26 януари идната година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР