Рапърът Йонислава Йотов – Тото се е взел за голяма

...
Рапърът Йонислава Йотов – Тото се е взел за голяма
Коментари Харесай

Яна би шута на Тото

Рапърът Йонислава Йотов – Тото се е взел за огромна звезда, откогато завоюва риалити шоуто ВИП Брадър. Изпълнителят от група СкандаУ се кълнеше, че обича приятелката си Яна Червенкова и дори се зарече, че ще ѝ предложи брак, но напоследък връзките им внезапно са се влошили, издават осведомени. Поблазнен от славата и фенките, Тото е изневерил на чаровната русокоска, която мигновено му била шута, щом схванала за измяната.

Близки до рапъра настояват, че Яна го зарязала преди месец, когато инцидентно разкрила пикантни известия в телефона му. След присъединяване на Тото във ВИП Брадър почитателките му се умножиха и той решил да се възползва от ненадейно връхлетялата го популярност. Йонислав разсъждавал, че е прекомерно млад, с цел да остане правилен на дългогодишната си другарка и решил да опита нещо друго. Така се стигнало до многократни изневери от негова страна, само че гаджето му дълго време не подозирало за това.

Щом научила за новата си облага – чифт големи рога, Червенкова се разстроила извънредно и напуснала досегашния си обичан. Събрала си багажа от общото им жилище и се настанила при своя позната, до момента в който си откри квартира.

Йотов също бил в меланхолия след раздялата и към този момент съжалявал за измяната си. Говори се, че последната му независима ария Чужди усмивки е отдадена точно на Яна – описвайки възприятията си с рими, той се пробва да се извини на русокоската за прегрешнията си. Дуетният му сътрудник Лъчо не взе участие в плана, тъй като Йонислав упорствал да се изяви самичък – той желал да намекне за персоналната си драма посредством музиката и да насочи персонално обръщение към Яна.

Текстът на парчето споделя за мъж, който е изневерил на любовта си и осъзнава, че няма връщане обратно, само че в това време се разкайва за изборите, направени в предишното, написа Уикенд.

Според клюките новата ария на Тото съумяла да трогне русокоската и тя била на път да му елементарни, само че към този момент към момента удържала фронта и се правела на недостъпна. Яна не отговаряла на позвъняванията му, а пред другари обяснявала, че рапъра би трябвало много да се потруди, с цел да завоюва още веднъж доверието ѝ.

Това не е първият път, когато двойката се разделя. Запознати настояват, че връзките им са на приливи и отливи. Миналата година също скъсали за два-три месеца, само че в края на лятото се събрали и сякаш почнали на чисто. Във ВИП Брадър Тото флиртуваше с дизайнерката Мегз и писателката Ваня Щерева, само че след това се отметна и обществено се изясни в обич на Яна. Сега обаче връзката им още веднъж е в рецесия...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР